001 - Homan Zonnepanelen
Play-Inn en reünie Viribus Uniti

Play-Inn en reünie Viribus Uniti


Geplaatst op: 22 mei 2017

Zaterdag 20 mei stond het clubgebouw van muziekvereniging Viribus Unitis bol van muziek en gezelligheid. Vanaf 9 uur arriveerden de eerste deelnemers voor de play-inn en was er koffie met koek voor een eerst of hernieuwde kennismaking met de andere muzikanten. Om half 10 zochten alle muzikanten hun plekje in het orkest. Soms wat onwennig, maar al snel kwam dirigent Ruud Pletting erachter dat er wel wat meer muziek uit de kast gehaald kon worden. Er werd flink gerepeteerd op de muziek, van koraal tot swing. Tussendoor was er natuurlijk nog wel tijd voor koffie en een heerlijke lunch. Om 16 uur voegden de leden van Viribus Unitis zich bij de play-inn muzikanten en werd er gerepeteerd op de stukken die ’s avonds gezamenlijk werden uitgevoerd.

Meer dan 60 muzikanten bij elkaar, heerlijk muziek maken! Na deze repetitie was er uitgebreid tijd om de inwendige mens te verzorgen, lekker bij te kletsen en nieuwe energie op te doen voor het concert. Een bijzonder bedankje aan Aartje Verkaik en Eef Ende, die de catering van deze dag echt fantastisch hadden geregeld!

Nadat alle reünisten en belangstellenden een plekje hadden gevonden, beet het play-inn orkest het spits af en kon het publiek luisteren naar een koraal, La Storia en een lekker staaltje swing in Just a closer walk with thee. Hierin lieten verschillende solisten goed van zich horen. Wat geweldig dat er in 1 dag zoveel bereikt kan worden met muzikanten die elkaar soms voor het eerst meemaken of soms zelfs jaren niet gespeeld hebben! Aansluitend speelde het fanfare orkest van Viribus Unitis. Waarschijnlijk is het niet ontgaan aan het publiek: er werd gespeeld in shirts met het vernieuwde logo en een nieuwe huiskleur. De aanschaf van deze nieuwe shirts is mede mogelijk gemaakt door Installatiebedrijf Den Boer b.v. en de leverancier van de shirts Promofessionals. Vanaf nu zal het orkest bij elk buitenconcert in deze shirts te zien zijn.

Het concert werd afgesloten met alle muzikanten, waarbij het publiek werd getrakteerd op de mars Arsenal, Elysium en het prachtige Moment for Morricone van Johan de Meij. Dank aan Ruud Pletting, die deze hele dag met strakke hand en veel humor tot iets moois wist te maken.

Aansluitend werd er nog gezellig bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Een dag en avond om met veel plezier aan terug te denken!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Play-Inn en reünie Viribus Uniti

Zaterdag 20 mei stond het clubgebouw van muziekvereniging Viribus Unitis bol van muziek en gezelligheid. Vanaf 9 uur arriveerden de eerste deelnemers voor de play-inn en was er koffie met koek voor een eerst of hernieuwde kennismaking met de andere muzikanten. Om half 10 zochten alle muzikanten hun plekje in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: