02 - Senior  sportief actief 2e week
Papa- en mamadag op basisschool de Schakel

Papa- en mamadag op basisschool de Schakel


Geplaatst op: 22 mei 2017

Op dinsdag 16 mei waren de papa's en mama's te gast op basisschool de Schakel in Vinkeveen, voor een kijkje in de klas. Een mooie manier om eens te zien hoe het er nu echt aan toe gaat op school en tijdens de lessen. Het  bleef niet alleen bij kijken, eenmaal in de schoolbanken moet er natuurlijk ook hard gewerkt worden.

Om 10.30 werden de ouders door groep 8 welkom geheten bij de schooltribune. Een spannend moment, want zij zongen voor het eerst voor publiek een nummer uit de afscheidsmusical waarvoor nog flink gerepeteerd wordt. Daarna verspreidden de ouders zich over de verschillende klaslokalen, om een les van hun kinderen bij te wonen en te helpen met werkjes. Groep 1 deed bijvoorbeeld een les over drijven en zinken en ging daarna samen met papa of mama knutselen over het thema. In groep 3 en 4 werd de ochtend gevuld met schrijven, spelling, rekenen en lezen. De leerlingen mochten de werkjes samen met papa en mama maken. Aan het einde van de ochtend werd en er nog gezongen en gedanst. Het werd in alle klassen een gezellige ochtend.

De Schakel organiseert al jaren een speciale open dag voor opa's en oma's. Voor de papa's en mama's was deze kijkdag een primeur. Het was een geslaagde dag, die elke twee jaar herhaald zal worden. Volgend jaar zijn eerst de opa's en oma's weer aan de beurt!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Papa- en mamadag op basisschool de Schakel

Op dinsdag 16 mei waren de papa's en mama's te gast op basisschool de Schakel in Vinkeveen, voor een kijkje in de klas. Een mooie manier om eens te zien hoe het er nu echt aan toe gaat op school en tijdens de lessen. Het  bleef niet alleen bij kijken, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: