001 - Homan Zonnepanelen
Zonnige Atlantis Lasergames

Zonnige Atlantis Lasergames


Geplaatst op: 22 mei 2017

Wat hadden we een prachtig weer om met alle jeugdleden te gaan lasergamen als
afsluiter van het seizoen. De feestcommissie heeft alles uit de kast (schuur) gehaald om het eigen Atlantisveld met obstakels in te richten. 


Maar liefst 33 D, E en F leden stonden om 12.00 uur bij het hek om van start te gaan. Na een korte uitleg zijn er meerdere spellen gespeeld waarbij gekeken werd wiens team het langst overeind bleef. Wat mooi om te zien dat de gemengde teams ervoor zorgden dat de F leden optrokken met D of E leden. Samen één, dat was wel duidelijk! Tussen de spellen door was gezorgd voor genoeg drinken en snacks. Het eindspel, iedereen het veld in, kon worden gevolgd door de ouders die al weer klaar stonden om de verhitte kinderen op te halen. Wat ging de tijd snel!


Na een kleine update van het veld stond de feestcommissie alweer klaar om de A, B en C leden te verwelkomen. Deze 17 jongeren hebben een aantal spellen gespeeld en veel lol gehad met de guns. Ook in deze groep proefde de feestcommissie een positieve sfeer en saamhorigheid. Dat bleek ook uit het feit dat zij allemaal de handen uit de mouwen staken en hielpen alle obstakels in een mum van tijd weer op te ruimen.


De feestcommissie wil hierbij iedereen bedanken die deze dag tot een succes heeft gemaakt, van opbouwer tot sleutelbrenger en van enthousiaste deelnemer tot positieve ouder. Een speciaal bedankje gaat uit naar vertrekkend feestcommissielid Michel van der Molen. Bedankt voor je inzet! Allemaal tot ziens in het volgende seizoen. 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zonnige Atlantis Lasergames

Wat hadden we een prachtig weer om met alle jeugdleden te gaan lasergamen als afsluiter van het seizoen. De feestcommissie heeft alles uit de kast (schuur) gehaald om het eigen Atlantisveld met obstakels in te richten.  Maar liefst 33 D, E en F leden stonden om 12.00 uur bij het hek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: