001 - Homan Zonnepanelen
De Vinken B1 kampioen

De Vinken B1 kampioen


Geplaatst op: 29 mei 2017

De laatste speelronde staat op het programma. Het is bloedheet, met temperaturen van om en nabij de 28 graden. Vorige week vergat De Vinken B1 om te winnen en al eerder kampioen te worden.

In Vinkeveen mochten de vertrekkende B1-spelers genieten van een overheerlijk ijsje, gesponsord door de Vinken Vikings. Aanval: Rosa , Annabel , Max en Mark. Verdediging: Jiska, Lisette , Tom en Robin. Reserve is Iris.
In de voorbespreking werd aangehaald dat het heet is, dus niet als vak druk te gaan zetten bij het uitverdedigen. Deze fout zou Tempo wel gaan maken.
De Vinken begon geconcentreerd en kwam al vrij snel op een 0-1 voorsprong door een benutte strafworp van Max. Tempo B2 gaf heel veel druk op de bal en af en toe leverde dat wel balverlies op aan Vinkenkant.
Na een aantal minuten kwam De Vinken op 0-2 door een afstandsschot van Mark. Gedurende de eerste helft kon Tempo de druk niet meer geven en werden wij effectiever. Na goed samenspel (vakwerk) kon Robin een afstandsschot scoren, 0-3. Niet veel later mocht Robin een onehander afronden, 0-4. Een goed begin van de wedstrijd, Tempo bleef druk zetten en werd hartstochtelijk aangemoedigd door het eigen publiek. Tempo moest echt winnen maar dat laten we uiteraard niet toe.
Tempo kwam terug tot 2-4 maar de beste kansen waren voor De Vinken. Ruststand 3-5.

Met twee zuivere afstandsschoten bezorgde Mark Vinkeveen een mooie 3-7 voorsprong, maar echt makkelijk ging het niet. Een strafworp werd gescoord door Tom: 3-8. Tempo hield er van om steeds de bal weg te gooien en niet aan De Vinken te geven, tsja niet handig als je moet winnen en achter staat.....
Na een prima aanval, waarbij iedereen zijn taken goed invulde, kreeg Max de eer om te scoren: 5-9.
Een mooie aanval op kwaliteit, waarbij opnieuw iedereen in beweging was en Lisette haar doorloopbal raak knalde..... Eindstand 7-10. De scheids floot af en de Vinken B1 is de terechte kampioen.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken B1 kampioen

De laatste speelronde staat op het programma. Het is bloedheet, met temperaturen van om en nabij de 28 graden. Vorige week vergat De Vinken B1 om te winnen en al eerder kampioen te worden. In Vinkeveen mochten de vertrekkende B1-spelers genieten van een overheerlijk ijsje, gesponsord door de Vinken Vikings. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: