01 - Nooit Gedacht
De Vinken E1 kampioen

De Vinken E1 kampioen


Geplaatst op: 29 mei 2017

Afgelopen zaterdag speelde de E1 van KV de Vinken haar laatste wedstrijd van dit seizoen. Vorige week waren ze al kampioen geworden in de poule nadat ze de 5e wedstrijd op rij wederom ruim gewonnen hadden. Dit was echter een uitwedstrijd tegen ESDO in Kockengen dus het kampioensfeestje werd bewaard voor de laatste wedstrijd die thuis op het Vinkennest gespeeld zou worden. En met winst op de tegenpartij,  Victum/War Child uit Houten zou dat feestje natuurlijk extra glans krijgen.

Het team trad aan met Valentina van Eenennaam, Lotte Kortz, Sam Hurkmans, Jeroen de Rooij, Sem Berkelaar en Elske van Kreuningen.  Ondanks het warme weer had het team er zin in. Het ene na het andere doelpunt werd door de spelers van De Vinken gescoord. Victum werd er een beetje moedeloos van en het warme weer hielp natuurlijk niet mee. De spelers van de Vinken leken wel vleugels te hebben. Ze wisten elkaar goed te vinden en hadden met regelmaat mooie acties. Ze leken ook  minder last van de warmte te hebben dan de tegenstanders. Alle spelers scoorden 1 of meer doelpunten wat een eindresultaat met klinkende cijfers opleverde: 20-3. Coach Mark de Rooij was heel tevreden over zijn team dat de voorjaarscompetitie met een doelsaldo van maar liefst + 66 afsloot over 6 wedstrijden. Na afloop van de wedstrijd waren er bloemen, medailles, taart en limonade voor de kampioenen.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken E1 kampioen

Afgelopen zaterdag speelde de E1 van KV de Vinken haar laatste wedstrijd van dit seizoen. Vorige week waren ze al kampioen geworden in de poule nadat ze de 5e wedstrijd op rij wederom ruim gewonnen hadden. Dit was echter een uitwedstrijd tegen ESDO in Kockengen dus het kampioensfeestje werd bewaard … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: