001 -Brouwer Transport
Hertha MO15-2 sluit seizoen wederom met kampioenschap af

Hertha MO15-2 sluit seizoen wederom met kampioenschap af


Geplaatst op: 29 mei 2017

De meiden van Hertha MO15-2 hebben dit seizoen de leiders en supporters verrast door in de wintercompetitie kampioen te worden in de tweede klasse. Daarna kregen zij de kans om in de eerste klasse zichzelf opnieuw te bewijzen. Dit gaf voor de meiden weer nieuwe sportieve uitdagingen. En ook in de eerste klasse bleven ze stand houden. Volgens velen werd het spel tijdens de zwaardere wedstrijden alleen maar beter. Het team is op zijn sterkst in het samenspel, pas als de meiden de bal goed rond spelen zie je de individuele kwaliteiten van de speelsters meer en meer naar voren komen.

 

In de eerste klasse ging Hertha voor veel wedstrijden naar Almere, Amsterdam, Laren, Hilversum etc. Met alle wegwerkzaamheden in die regio vroeg dit wel iets van de navigatie kwaliteiten en het doorzettingsvermogen van de trouwe supportersschare van de dames.Maar ook tijdens deze verre uitwedstrijden blijft de steun van ouders, grootouders, familie en vrienden elke week weer hartverwarmend. Onder leiding van de uitgebreide technische staf; Dennis van der Hulst, Philip de Jong (trainers), Stefan van den Berg, Raymond Voorbij (leiders) en vaste “linesman” Robin Post hebben de meiden ook deze zomercompetitie weer als kampioenen afgesloten.

 

Dit moest gevierd worden met twee fantastische meiden voetbal toernooien in de regio: het Jasmin Peters toernooi bij Hertha en het Meiden voetbal toernooi van FC Abcoude. Ook deze toernooien hebben ze beide ook als kampioen aan de lijst kunnen toevoegen!! Het kon niet op dit jaar.

De meiden kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen en zijn benieuwd naar de uitdagingen die hierin nog voor hen komen. Het Hertha MO15-2 team bestaat uit: Demi van den Berg, Maud Eerdhuyzen, Zoey Hamelink, Quinn Hartsink, Rhowy van der Hulst, Liv van der Hulst, Rosa Jansen, Fleur de Jong, Fleur van Maanen, Cindy van Maanen, Nathalie Passet, Benthe Post, Nuray Salman, Roos Stroet, Beau Verbruggen en Elaine Voorbij.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha MO15-2 sluit seizoen wederom met kampioenschap af

De meiden van Hertha MO15-2 hebben dit seizoen de leiders en supporters verrast door in de wintercompetitie kampioen te worden in de tweede klasse. Daarna kregen zij de kans om in de eerste klasse zichzelf opnieuw te bewijzen. Dit gaf voor de meiden weer nieuwe sportieve uitdagingen. En ook in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: