02 - Senior  sportief actief 2e week
Atlantis sluit zomerse dag af met winst

Atlantis sluit zomerse dag af met winst


Geplaatst op: 30 mei 2017

Op deze zonnige dag wist Atlantis 1 te winnen met 17-13 van Triaz uit Amsterdam. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel. Hierdoor kon het publiek kijken naar een vrij spelend Atlantis dat daardoor de winst pakte.

Atlantis heeft vorige week de kans op promotie verspeelt in Badhoevedorp. Atlantis 1 staat hierdoor op de 6de plaats in de competitie. Triaz neemt een 5de plaats in op de ranglijst. Er kon vandaag nog gestreden worden om de 5de plaats in de poule. 

Atlantis startte in de vertrouwde opstelling. Voor de wedstrijd werd er benadrukt door coach Aad Witteman, dat er misschien niks op het spel stond, maar dat Atlantis er alles aan moest doen om de winst te behalen.

Met deze uitgangspositie werd er ook gekorfbald, Atlantis had weinig moeite met Triaz. Tactisch stond het bij Atlantis goed, maar er werd niet makkelijk gescoord.

Het anti-korfbal achterverdedigen stelde Atlantis in om de aanval van Triaz te ontregelen.

Het vlaggenschip uit Mijdrecht speelde als team en er werd gerust met een 11-7 voorsprong. 

Na de rust veranderde het spelbeeld niet, de scheidsrechter had de wedstrijd goed onder controle. De beslissingen waren duidelijk en beide ploegen wisten wat ze aan hem hadden.

10 minuten voor het einde van de wedstrijd werden Lars Kuylenburg en Heleen Haspels bedankt voor bewezen diensten, door een publiekswissel. Zij gaan volgend jaar in het buitenland studeren.

Uiteindelijk won Atlantis de wedstrijd eenvoudig met 17-13. Na de wedstrijd werd Aad Witteman bedankt, want hij neemt afscheid van Atlantis. Bij deze willen we iedereen bedanken voor het reserve zitten en het aanmoedigen dit seizoen.

We zien iedereen volgend jaar graag weer terug.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis sluit zomerse dag af met winst

Op deze zonnige dag wist Atlantis 1 te winnen met 17-13 van Triaz uit Amsterdam. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel. Hierdoor kon het publiek kijken naar een vrij spelend Atlantis dat daardoor de winst pakte. Atlantis heeft vorige week de kans op promotie verspeelt in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: