02 - Senior  sportief actief 2e week
Noodhulp gezocht voor Abcouds gezin in problemen

Noodhulp gezocht voor Abcouds gezin in problemen


Geplaatst op: 30 mei 2017

Vrijwilligersorganisatie Handjehelpen heeft een noodoproep gekregen van een gezin uit Abcoude dat dringend hulp nodig heeft. Het jonge boerengezin zoekt een vrijwilliger die aan het einde van de dag en begin van de avond wil helpen met de kinderen.

Simone en Richard uit Abcoude, ouders van twee kinderen van 1 en 4 jaar, zitten in een moeilijke periode. Simone heeft psychische problemen en is vaak niet thuis waardoor zij niet voor de kinderen kan zorgen. Veel van de zorg komt op vader neer, maar hij is ook druk met het boerenbedrijf. Vooral aan het einde van de middag en aan het begin van de avond is het voor hem spitsuur.

Het gezin zou erg geholpen zijn met een vrijwilliger die helpt bij het eten, de kinderen onder de douche doen en hen in bedje stoppen. Deze ouders steunen? Neem contact dan contact op met Natascha Dhondt van Handjehelpen via 06 14576039 of ndhondt@handjehelpen.nl 

Handjehelpen is een vrijwilligersorganisatie die mensen met een beperking steunt in hun thuissituatie door vrijwilligers en stagiairs als maatje daar te plaatsen. 

Foto ter illustratie

Laatst bewerkt op: 30 mei 2017 11:16

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Noodhulp gezocht voor Abcouds gezin in problemen

Vrijwilligersorganisatie Handjehelpen heeft een noodoproep gekregen van een gezin uit Abcoude dat dringend hulp nodig heeft. Het jonge boerengezin zoekt een vrijwilliger die aan het einde van de dag en begin van de avond wil helpen met de kinderen. Simone en Richard uit Abcoude, ouders van twee kinderen van 1 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: