001 - Escaperoom aglemeen
Word Slootjesexpert tijdens de IVN Slootjesdagen

Word Slootjesexpert tijdens de IVN Slootjesdagen


Geplaatst op: 30 mei 2017

Weet jij wat er allemaal bij jou in de sloot leeft? Kom alles te weten over het waterleven en de waterkwaliteit in de Nederlandse sloten tijdens de IVN Slootjesdagen! Ga onder begeleiding van een Natuurgids van IVN De Ronde Venen & Uithoorn op ontdekkingsreis in een sloot in de buurt op zaterdag 10 juni 2017. Kinderen van 4 tot 12 en hun (groot)ouders kunnen hieraan deelnemen.

Deze gratis ontdekkingsreis start om 14:00 uur in het Wickelhofpark in Mijdrecht, bij ingang De Walstro. De waterexcursie duurt ongeveer twee uur. Midden in het park zie je de IVN-vlag staan: daar is de verzamelplek. Tijdens de excursie ontdek je de onderwaterwereld van de sloot. Je gaat beestjes vangen en op naam brengen en gebruikt daarbij een zoekkaart waterdiertjes. Vergeet niet om je laarzen aan te trekken!

Deze keer wordt er een schatkistje met een kaartje erin (win-actie) verstopt rondom het gebied van onze tarp. De gelukkige vinder krijgt het Groot Waterdoeboek en maakt kans op een van de drie hoofdprijzen.

Enthousiast geworden? Lees dan meer op de afdelingswebsite en meld je aan. Dit kan bij Cindy Raaphorst, tel 0297-562138 of via e-mail: j.mariaraaphorst@gmail.com. Geef dan het aantal personen op, je naam, je leeftijd en je telefoonnummer. 

Ben je nieuwsgierig naar IVN Slootjesdagen in de rest van Nederland? Op https://slootjesdagen.ivn.nl vind je een overzicht van alle locaties.

 


Laatst bewerkt op: 30 mei 2017 12:24

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Word Slootjesexpert tijdens de IVN Slootjesdagen

Weet jij wat er allemaal bij jou in de sloot leeft? Kom alles te weten over het waterleven en de waterkwaliteit in de Nederlandse sloten tijdens de IVN Slootjesdagen! Ga onder begeleiding van een Natuurgids van IVN De Ronde Venen & Uithoorn op ontdekkingsreis in een sloot in de buurt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: