001- Uithoorn

Instituut Périne: Natuurijke anti-aging


Geplaatst op: 2 juni 2017

Wat is natuurijke anti-aging? Périne schrijft er over in haar periodieke column:

De beautybranche is een branche die altijd in beweging  en  ontwikkeling is. Een dynamische beweging die ik graag op de voet volg en in de gaten houd.

Naast opleidingen en cursussen en op het gebied van natuurlijke huidverbetering, anti-ageing, zijn bezoeken aan congressen, lezingen en beurzen iets wat erbij hoort.

Recent was er weer een vakbeurs. Met mijn interesse lijstje in de hand, zorg ik er altijd voor dat ik er ben zodra de beurs open gaat. Naast het feit dat ik andere collega’s ontmoet en lekker bij kan praten, kost het kijken en vragen stellen bij de diverse stands ook de nodige tijd. Dit keer ging mijn aandacht vooral uit naar de vraag vanuit mijn praktijk. Het uitbreiden van ons natuurlijke anti-ageing en huidverbeterings concept. Bij één van de standhouders, die al jaren op de beurs aanwezig is, zag ik wat ik zocht. Een nieuwe ontwikkeling, die perfect aansluit bij de andere natuurlijke anti-ageing behandelingen. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode, voor zowel de man als vrouw, die vrijwel direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox of injectables aan te pas komen.

Met geavanceerde apparatuur worden er micro-perforaties in de opperhuid gemaakt. Door het gelijk tijdig gebruik van speciale subjectables, dit zijn zeer geconcentreerde werkstoffen, wordt het huidvernieuwingsmechanisme geactiveerd, precies dáár waar het allemaal gebeurd in de huid. De huid reageert via de natuurlijke reactie waardoor collageen en elastine productie op gang komen: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Het resultaat is een verbetering van de algehele conditie van de huid. Daarnaast heeft dit alles een positief effect op fijne lijntjes van gezicht, hals of decolleté, maar ook op diepere (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën, gedehydrateerde huid, verslapte kaaklijn, (acne) littekens en hyperpigmentatie.

Toch kan een apparaat, hoe geavanceerd ook, het nooit alleen doen. De start van het verbeteren van de huid, begint bij de dagelijkse verzorging van de huid. Voeding van buitenaf en voeding van binnen uit. Gezond eten en drinken zijn een must om het lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren. En ondanks dat de huid het grootste orgaan is, krijgt deze als laatste alle voedingsstoffen. Dat houd dus ook in, dat de conditie van de huid mede afhankelijk is van alles wat het lichaam qua water en voeding binnen krijgt. De voeding van buitenaf heeft met de juiste huidverzorging te maken. Inmiddels weten we wel dat de huid (gelukkig) in staat is om niet alles op te nemen. Maar het feit is ook dat de techniek inmiddels zover is, dat er wel degelijk goede werk(zame)stoffen door de huid kunnen worden opgenomen. Deze werk(zame)stoffen zorgen er, samen met gezonde voeding van binnenuit, voor dat de huid als het ware bouwsteentjes krijgt. Hoe beter deze stenen zijn, hoe beter de conditie van de huid wordt en/of is. Kortom, natuurlijke anti-ageing en huidverbetering is een proces die je samen doet. De specialist en de persoon die graag aan de huid wilt werken, alleen dan is een resultaat mogelijk.

 Via De Groene Venen

Laatst bewerkt op: 30 mei 2017 12:26

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Instituut Périne: Natuurijke anti-aging

Wat is natuurijke anti-aging? Périne schrijft er over in haar periodieke column: De beautybranche is een branche die altijd in beweging  en  ontwikkeling is. Een dynamische beweging die ik graag op de voet volg en in de gaten houd. Naast opleidingen en cursussen en op het gebied van natuurlijke huidverbetering, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: