001 -Family
Uithoorn Family van het jaar

Uithoorn Family van het jaar


Geplaatst op: 30 mei 2017

Family Uithoorn is afgelopen 29 mei tijdens de ondernemersdag voor alle franchiseondernemers van Family uitgeroepen tot beste Family van het jaar 2016/2017. De prijs werd uitgereikt door Roy den Hartog van Remia tijdens een diner met comedian Harry Glotzbach. Eigenaars Marvin en Mitchell Meeuwig danken de titel vooral aan hun enthousiaste regionale acties en inspanningen rondom het thuisbezorgen.

Omzetstijging

De cafetaria van de gebroeders Meeuwig is al meer dan 20 jaar een echt begrip in Uithoorn. Iedereen is welkom om er gezellig te blijven eten of eten af te halen. Daarbij zijn ze sinds een jaar succesvol gestart met thuisbezorgen. Dit en de vele inspanningen van het team hebben onder andere voor een mooie omzetstijging gezorgd. Family Uithoorn is altijd actief en overal zichtbaar, van gratis ijs uitdelen tijdens de rolstoelvierdaagse tot actieflyers en zelf leuke filmpjes maken voor Facebook. Verder scoren ze hoog op hygiëne en kregen ze een mooie beoordeling van de mystery shoppers.

Hygiëne en marketing awards

Naast de beste Family van het jaar ging Family Maarheeze naar huis met een award voor beste marketing, onder andere dankzij leuke acties rondom hun 30-jarig jubileum. De hygiëne award ging naar Family Nieuw Lekkerland.

Family

De formule Family bestaat al sinds 1994 en heeft 43 vestigingen verspreid over heel Nederland. Family is meer dan een cafetaria, er is veel aandacht voor eten op locatie. Het assortiment is dan ook uitgebreid met heerlijke maaltijden en lekkere broodjes. Voor elk moment van de dag. Onder de noemer Family’s Favorieten worden bovendien de favorieten van Family gedeeld. Dit zijn premium producten met een verrassend lekkere receptuur.


Laatst bewerkt op: 30 mei 2017 16:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorn Family van het jaar

Family Uithoorn is afgelopen 29 mei tijdens de ondernemersdag voor alle franchiseondernemers van Family uitgeroepen tot beste Family van het jaar 2016/2017. De prijs werd uitgereikt door Roy den Hartog van Remia tijdens een diner met comedian Harry Glotzbach. Eigenaars Marvin en Mitchell Meeuwig danken de titel vooral aan hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: