02 - Senior  sportief actief 2e week
Ontwerpbestemmingsplan Gosewijn van Aemstelstraat

Ontwerpbestemmingsplan Gosewijn van Aemstelstraat


Geplaatst op: 31 mei 2017

Woningcorporatie GroenWest wil aan de Gosewijn van Aemstelstraat een appartementencomplex met 24 sociale huurwoningen bouwen. Om die ontwikkeling mogelijk te maken, heeft het college van B en W dinsdag 30 mei het ontwerpbestemmingsplan Gosewijn van Aemstelstraat vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak.  

De appartementen komen op de plaats van de woningen aan de Gosewijn van Aemstelstraat 12-19. Hier staan nu acht verouderde (twee-onder-één-kap)woningen. Deze worden gesloopt om ruimte te maken voor de nieuwbouw. Het ontwerp is nog niet definitief, maar het complex krijgt vier bouwlagen. Op de begane grond komen bergingen en daarboven drie woonlagen.

Inloopavond 7 juni

Voordat de procedure voor de vaststelling van het bestemmingsplan van start gaat, organiseert de gemeente samen met GroenWest een inloopavond. Deze vindt plaats op dinsdag 7 juni in het gemeentehuis. Tijdens de avond kunnen bezoekers een toelichting krijgen en vragen stellen. Inloop is mogelijk vanaf 20 uur, de avond eindigt om 21.30 uur.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontwerpbestemmingsplan Gosewijn van Aemstelstraat

Woningcorporatie GroenWest wil aan de Gosewijn van Aemstelstraat een appartementencomplex met 24 sociale huurwoningen bouwen. Om die ontwikkeling mogelijk te maken, heeft het college van B en W dinsdag 30 mei het ontwerpbestemmingsplan Gosewijn van Aemstelstraat vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak.   De appartementen komen op de plaats van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: