001 - Homan Zonnepanelen
Een filmcrew op basisschool de Vuurvogel

Een filmcrew op basisschool de Vuurvogel


Geplaatst op: 31 mei 2017

De Vuurvogel maakt gebruik van het software programma ‘Muiswerk’ om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken voor o.a. rekenen en spelling. Leerlingen zijn door dit programma super enthousiast om een leerjaar vooruit te werken of nog even extra te herhalen wat ze erg lastig vinden. Iedere leerling werkt dus op zijn eigen niveau met behulp van dit programma. De Vuurvogel is erg enthousiast.

De uitgever van Muiswerk had De Vuurvogel uitgekozen als promotiemateriaal voor hun website. Er stond een hele filmcrew op de stoep en verschillende leerlingen werden voor de camera geïnterviewd. Dit was een hele belevenis, …een cameraman, een presentator en dan nog al die verlichting!

Wij zijn erg benieuwd naar de resultaten die binnenkort op de website van Muiswerk komen te staan!Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een filmcrew op basisschool de Vuurvogel

De Vuurvogel maakt gebruik van het software programma ‘Muiswerk’ om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken voor o.a. rekenen en spelling. Leerlingen zijn door dit programma super enthousiast om een leerjaar vooruit te werken of nog even extra te herhalen wat ze erg lastig vinden. Iedere leerling werkt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: