02 - Senior  sportief actief 2e week

Stichting Paraplu geeft cursus weblog maken


Geplaatst op: 17 februari 2012

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze huidige informatiemaatschappij. De Stichting 'Paraplu' stelt inwoners van De Ronde Venen graag in de gelegenheid om bij te blijven in deze trend met een cursus "Het maken van een Weblog".
In deze workshop van 2 avonden leren de deelnemers hun uw eigen weblog te maken. "Een weblog is kort samengevat een website waarop u uw persoonlijke verhalen en foto's kunt delen met uw familie en/of vrienden. Het gaat over uzelf, uw favoriete automerk, het familiefeestje, de geboorte van ue kleinkind of over de kat van de buren; het maakt niet uit. U kunt over elk onderwerp gaan bloggen!", horen we van docente Sandra Loogman.
Behalve leuk is webloggen ook erg handig. Men kan vanaf elke plek ter wereld inloggen en de eigen weblog bijwerken, mits er natuurlijk een internet verbinding is. "Dus gaat u voor lange tijd op vakantie dan kan men iedereen op de hoogte houden via de eigen weblog, met zowel tekst als foto's" deelt Sandra nog mede.
Voor deze workshop is een goede basiskennis van de computer en het internet vereist. Deelnemers worden verzocht van te voren na te denken waar hun blog over moet gaan en nemen toepasselijke foto's mee op een USB-stick.
De cursus vindt plaats op de maandagen 12 en 26 maart van 20.00 tot 22.00 uur. Kosten: € 20,00.
Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.
Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Paraplu geeft cursus weblog maken

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze huidige informatiemaatschappij. De Stichting 'Paraplu' stelt inwoners van De Ronde Venen graag in de gelegenheid om bij te blijven in deze trend met een cursus "Het maken van een Weblog". In deze workshop van 2 avonden leren de deelnemers hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: