02 - Senior  sportief actief 2e week
Feestelijke seizoensafsluiting Soos De Cirkel

Feestelijke seizoensafsluiting Soos De Cirkel


Geplaatst op: 5 juni 2017

Op dinsdag 30 mei heeft Soos De Cirkel het seizoen 2016/2017 weer feestelijk afgesloten. Gebouw Immitsj was weer afgeladen vol en buiten stond de barbecue lekker te branden. Peter Zeldenthuis en Manus Steenbrink hadden zoals gewoonlijk alles weer tot in de puntjes verzorgd en iedereen kon genieten van een hamburger, een sateetje en nog veel meer lekkere dingen.

Angela van Adrichem sprak een woord van dank uit naar Han Bergsma die afscheid nam, na ruim 25 jaar voorzitter te zijn geweest.

 

Soos De Cirkel blikt terug op een prachtig seizoen met heel veel leuke activiteiten. De Playbackshow van 24 maart ligt nog vers in het geheugen en iedereen is er nog vol van. Maar eigenlijk is het elke dinsdagavond een feestje, zowel voor de Soosleden als voor de vrijwilligers. Spelletjes, creatieve werkjes, maar ook workshops die door de leden zelf verzorgd worden maken het nooit saai!

 

Na het eten werd de finale van de dartcompetitie gespeeld en stonden Tom Paul en Sander tegenover elkaar. Na een hele spannende strijd mocht Sander zich dartkampioen van Soos de Cirkel noemen. Een trotse Dino sprak de winnaar toe en beloofde dat de competitie in het nieuwe seizoen weer doorgaat en nóg spannender gaat worden.

Het team van vrijwilligers heeft alweer een aantal nieuwe ideeën dus dat betekent dat de dames en heren en jongens en meisjes van Soos de Cirkel vanaf 5 september elke dinsdag weer een topavond gaan krijgen! Als je eens wilt komen kijken, van harte welkom!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke seizoensafsluiting Soos De Cirkel

Op dinsdag 30 mei heeft Soos De Cirkel het seizoen 2016/2017 weer feestelijk afgesloten. Gebouw Immitsj was weer afgeladen vol en buiten stond de barbecue lekker te branden. Peter Zeldenthuis en Manus Steenbrink hadden zoals gewoonlijk alles weer tot in de puntjes verzorgd en iedereen kon genieten van een hamburger, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: