01 - Nooit Gedacht
ThenThereWereVoices in Partycentrum Colijn

ThenThereWereVoices in Partycentrum Colijn


Geplaatst op: 5 juni 2017

Op zondagmiddag 11 juni geeft de Vocal Group “Then There Were Voices” (TTWV) een swingend concert in Partycentrum Colijn in Uithoorn. Dit keer met twee nieuwe voices en veel nieuw repertoire. De aanvangstijd is 14:30 uur.

Annemieke, Christine, Cleo, Esther,  Hilde, Jacqueline, Janine, Jorien, Karin, Marieke, Marlon, Suzanne en de nieuwe aanwinsten, Olga en Inge: 14 vrouwen die allen al jaren zingen in diverse koren en musical gezelschappen. Sinds 2011 vormen zij TTWV. De Voices worden op piano begeleid door pianist/arrangeur  en dirigent Carwin Gijsing. De andere bandleden zijn: Annemieke van Beek op dwarsfluit, Hans van der Schaft op drums, Kees van Lier op saxen en François van Bemmel op basgitaar.

De Vocal Group zingt poprepertoire in een eigen jasje van bekende artiesten zoals Adele, Coldplay, Ilse de Lange, Oleta Adams maar ook van nieuwkomers als Scouting for Girls en Sam Smith. Het repertoire is in het Nederlands, Engels en Frans.

Tijdens het concert zit het publiek in een gezellige setting om ronde tafels en er vanaf de bar zijn drankjes verkrijgbaar. Het concert, inclusief pauze is tegen 16:15 uur afgelopen. In de buurt van Colijn is voldoende parkeergelegenheid.

Kaarten à € 10,00 (kinderen tot 12 jaar € 5,=) zijn te reserveren per email op: ttwvoices@gmail.com of te koop aan de zaal.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ThenThereWereVoices in Partycentrum Colijn

Op zondagmiddag 11 juni geeft de Vocal Group “Then There Were Voices” (TTWV) een swingend concert in Partycentrum Colijn in Uithoorn. Dit keer met twee nieuwe voices en veel nieuw repertoire. De aanvangstijd is 14:30 uur. Annemieke, Christine, Cleo, Esther,  Hilde, Jacqueline, Janine, Jorien, Karin, Marieke, Marlon, Suzanne en de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: