01 - Nooit Gedacht
Schoonmaak actie Aardbeienbrug Aalsmeer

Schoonmaak actie Aardbeienbrug Aalsmeer


Geplaatst op: 6 juni 2017

Afgelopen zaterdag morgen om 6 uur!! (Luilak)  Stonden 10 “vrijwilligers” klaar om te werken aan een oude Aalsmeerse gewoonte “zorg dat je bruggetje er voor de pinksteren netjes bij ligt”  Als ludieke grap had de  buurtvereniging Uiterweg deze gewoonte aangepakt om de Aardbeienbrug eens goed onderhanden te nemen. Naast de wereldproblemen als de glasvezel en overlast schiphol (0206015555) kwam in de categorie klein leed deze voorheen witte brug op de klus agenda. Aan het jaarlijks onderhoud van deze monumentale brug was de gemeente door al deze problemen niet aan het onderhoud toegekomen.

 Het was dus geen overbodige luxe en pas  na 2 uur noeste arbeid met hulp van buren ,Delwel glazenwasser en zoon en nog wat enthousiastelingen was de groene brug weer getransformeerd in  zijn oorspronkelijke kleur wit.

Met hulp  van een wegafzetter  met stopbord werd het verkeer prima geregeld .

Er werd haast overwogen om de brug ook te gaan teren ,echter in gezamenlijk overleg werd besloten om dit toch maar niet te doen. 3 dagen  drogen zou met een mooi pinksterweekend in het verschiet niet de waardering hebben gekregen waar we juist zo hard voor hadden gewerkt. 

Na een kop koffie met koek en verse aardbeien van Nel de buurvrouw ging ieder na het harde werken met een voldaan gevoel naar huis.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoonmaak actie Aardbeienbrug Aalsmeer

Afgelopen zaterdag morgen om 6 uur!! (Luilak)  Stonden 10 “vrijwilligers” klaar om te werken aan een oude Aalsmeerse gewoonte “zorg dat je bruggetje er voor de pinksteren netjes bij ligt”  Als ludieke grap had de  buurtvereniging Uiterweg deze gewoonte aangepakt om de Aardbeienbrug eens goed onderhanden te nemen. Naast de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: