0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Woensdag 14 juni  Bobbie’s Buitenspeeldag in Aalsmeer Oosteinde

Woensdag 14 juni Bobbie’s Buitenspeeldag in Aalsmeer Oosteinde


Geplaatst op: 6 juni 2017

Woensdagmiddag 14 juni tussen 13.00 en 17.00 uur is het weer Bobbie’s Buitenspeeldag op de speelvelden in de Snoekbaarsstraat.

Bobbie’s buitenspeeldag is inmiddels al een echte traditie geworden in Nieuw- Oosteinde, een traditie waar de kinderen ieder  jaar naar uitkijken.

Wethouder Jeugd Gertjan van der Hoeven geeft om 13.30 uur het startsein en dan kan de pret beginnen. De kinderen kunnen springen op grote springkussens, dansen bij de workshops van het Cultuurpunt, voetballen met Sportservice Aalsmeer, een brandweerauto bewonderen en nog veel meer. 

De kinderen krijgen gratis verfrissend water en fruit  in het kader van het gemeentelijke Jongeren Op Gezond Gewichtprogramma.  Het wijkoverleg Aalsmeer-Oost zorgt voor een verkoelend gratis ijsje voor alle kinderen.

Vrijwilligers

Echter... Bobbie kan dit niet alléén organiseren. De organisatie zoekt tenminste nog 10 à 15 vrijwilligers die het leuk vinden om hen op deze dag hierbij te helpen. Aanmelden als vrijwilliger hoeft niet maar mag wel. Dat kan bij de organisator van het evenement Marie Louise Boom-Hoes marielouise.hoes@gmail.com.

Verkeersmaatregelen

De Snoekbaarsstraat wordt op 14 juni 's-middags tussen de Brasemstraat en de Koningsstraat afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting is van 13.00 uur tot circa 17.30 uur.

Bobbie’s Buitenspeeldag

Ook dit jaar roepen Jantje Beton en Nickelodeon de gemeenten, ouders en verzorgers, speeltuinen, scholen, jeugdclubs, belangenorganisaties en het verenigingsleven op om samen met kinderen een leuk en actief programma te organiseren en buurtkinderen te stimuleren om op deze dag te komen buitenspelen.  Met de buitenspeeldag is de straat voor één dag weer van de kinderen en kunnen ze veilig buitenspelen zonder op auto’s te hoeven letten. 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woensdag 14 juni Bobbie’s Buitenspeeldag in Aalsmeer Oosteinde

Woensdagmiddag 14 juni tussen 13.00 en 17.00 uur is het weer Bobbie’s Buitenspeeldag op de speelvelden in de Snoekbaarsstraat. Bobbie’s buitenspeeldag is inmiddels al een echte traditie geworden in Nieuw- Oosteinde, een traditie waar de kinderen ieder  jaar naar uitkijken. Wethouder Jeugd Gertjan van der Hoeven geeft om 13.30 uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: