02 - Senior  sportief actief 2e week

Het duistere dierenrijk bij NME-centrum De Woudreus


Geplaatst op: 17 februari 2012

Van 16 januari tot en met 16 maart staat de tentoonstelling ‘Het duistere dierenrijk' in het NME-centrum. De bezoeker maakt kennis met allerlei opgezette en levende nachtdieren. Er zijn diverse spellen en opdrachten om deze dieren beter te leren kennen. Vragen als ‘hoe jagen nachtdieren?', hoe zijn ze aangepast aan het leven 's nachts?', ‘wat eten ze?‘ en waar blijven ze overdag?' komen aan bod. En in de NME tuin wordt gezocht naar sporen die nachtelijke bezoekers achterlaten. Ook is er aandacht voor de vraag of nachtdieren last hebben van de verlichting 's nachts. De tentoonstelling is geschikt is voor het hele gezin.
Tijdens de voorjaarsvakantie is de tentoonstelling te bezoeken op dinsdag 28 en woensdag 29 februari en op donderdag 1 maart van 13.30 uur - 16.30 uur. Naast allerlei ontdekactiviteiten kan er ook geknutseld, gespeurd en gepuzzeld worden. En natuurlijk mogen de dieren (konijnen, cavia's, muizen, schildpad, wandelende takken) verzorgd en geknuffeld worden.

De toegang is gratis.
U kunt het NME-centrum vinden aan de Pieter Joostenlaan 28a, 3648 XR Wilnis.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen: tel. 0297-273692 of per mail info@nmederondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het duistere dierenrijk bij NME-centrum De Woudreus

Van 16 januari tot en met 16 maart staat de tentoonstelling ‘Het duistere dierenrijk' in het NME-centrum. De bezoeker maakt kennis met allerlei opgezette en levende nachtdieren. Er zijn diverse spellen en opdrachten om deze dieren beter te leren kennen. Vragen als ‘hoe jagen nachtdieren?', hoe zijn ze aangepast aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: