0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Feestelijke afsluiting bowlingseizoen

Feestelijke afsluiting bowlingseizoen


Geplaatst op: 6 juni 2017

Op dinsdag 30 mei vond in bowlingcentrum Mijdrecht de afsluiting plaats van de bowlingcompetitie 2016/2017 van de senioren league van Stichting Spel en Sport De Ronde Venen. Tijdens een feestelijke slotmiddag werden de winnaars van het afgelopen competitieseizoen in het zonnetje gezet. De fraaie bekers en oorkondes waren ook dit seizoen weer beschikbaar gesteld door het Ronde Venen Fonds. De prijsuitreiking werd verricht door de voorzitter van de Stichting Sport en Spel De Ronde Venen, de heer Piet Mosch.

 

De prijswinnaars bij de dames zijn: Bep Reiss, Giny Liesveld en Jopie Kars                                                                                                                            en bij de heren Peter Oudshoorn, Ernst van Ginkel, Wim Vermeulen en Nico van Herk.

 

Tijdens de afsluitende bijeenkomst werd afscheid genomen van Gerard Monshouwer, die gedurende zeven jaar voorzitter van de bowlinggroep is geweest. Als dank voor zijn inzet ontving hij bloemen en enkele cadeaus. Met ingang van het komende seizoen zal Peter Hartog het voorzitterschap op zich nemen.

 

De senioren bowlinggroep vormt een bloeiend onderdeel van de Stichting Spel en Sport. Voor het komende seizoen, dat op dinsdag 29 augustus a.s. van start gaat en dat loopt tot eind mei 2018, zijn nieuwe leden van harte welkom. Bowling kan tot op hoge leeftijd gespeeld worden. Elke week twee uurtjes bowlen is een ideale manier om het lichaam in conditie te houden. Bovendien is het sociale contact met de andere deelnemers een belangrijk aspect voor de deelnemers. Er wordt gedurende het seizoen in twee groepen gespeeld op dinsdagmiddag. Men kan kiezen voor de groep die van 13.00 tot 15.00 uur speelt. De andere groep speelt van 15.00 tot 17.00 uur. Mensen die belangstelling hebben om zich aan te sluiten, kunnen zich vanaf 29 augustus elke dinsdagmiddag melden in het Bowlingcentrum naast het Veenweidebad aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 6 juni 2017 16:28

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke afsluiting bowlingseizoen

Op dinsdag 30 mei vond in bowlingcentrum Mijdrecht de afsluiting plaats van de bowlingcompetitie 2016/2017 van de senioren league van Stichting Spel en Sport De Ronde Venen. Tijdens een feestelijke slotmiddag werden de winnaars van het afgelopen competitieseizoen in het zonnetje gezet. De fraaie bekers en oorkondes waren ook dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: