001 -Brouwer Transport
Inspirerende Zaai/Jumpstart bijeenkomst bij Loogman

Inspirerende Zaai/Jumpstart bijeenkomst bij Loogman


Geplaatst op: 7 juni 2017

Op vrijdag 2 juni opende Wethouder Economische Zaken Ad Verburg de gezamenlijke Zaai/Jumpstart bijeenkomst, waar meer dan 60 ondernemers waren. Hij bedankte Ger Loogman hartelijk voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst. De volgende gezamenlijk bijeenkomst zal op 3 november plaats zal vinden. De wethouder gaf aan dat hij vorige week Loogman nog kon feliciteren met de titel Beste Onderneming van Noord-Holland. Een hele mooie prestatie! Ik ben er trost op dat zo’n mooi sociaal en innovatief Aalsmeers bedrijf deze prijs gewonnen heeft. En dat dit bedrijf ook een inspiratie wil zijn voor startende ondernemers met het programma Jumpstart.

Wethouder Verburg: “Het is heel mooi dat we kunnen samenwerken met Jumpstart en ZAAI, beidde coach programma’s voor startende ondernemers. Aalsmeer is een ondernemende gemeente. Startende bedrijven zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Aalsmeerse economie. Met het ZAAI programma biedt de Gemeente Aalsmeer startende ondernemers de kans om zich verder te ontwikkelen. ZAAI is vijf jaar geleden ontwikkeld, dus dit is het lustrumjaar. Aalsmeer is vanaf het begin af aan betrokken. Jumpstart doet dit ook. Jumpstart is een broedplaats voor jong en nieuw talent! We kunnen elkaar dus versterken. Heel mooi. Een versterking van de ondernemerskracht draagt in belangrijke mate bij aan een economisch sterker Aalsmeer. Ik heb veel enthousiaste en positieve reacties op het programma Zaai Aalsmeer ontvangen. Ook van startende ondernemers die al staan te trappelen om ook aan Zaai 2017-2018 deel te nemen. Mede hierdoor heeft het college van B&W besloten door te gaan met het nieuwe programma: ZAAI 2017-2018. Ik doe een oproep om nog meer bekendheid hieraan te geven. Inschrijving is al mogelijk. Via de website www.zaaiaalsmeer.nl

De spreker op deze bijeenkomst was futuroloog Richard van Hooijdonk. Het enthousiasme van alle aanwezigen en hoe we aan het denken zijn gezet was moeilijk vast te leggen. Ook omdat niet alles gefilmd mocht worden. Maar we denken dat we met volle overtuiging kunnen zeggen dat we allemaal deze middag niet hadden willen missen, hier nog veel over na zullen denken en deze informatie op diverse manieren gaan meenemen in ons werk en onze plannen. Op 3 november 2017 is het vervolg op deze Zaai/Jumpstart bijeenkomst.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inspirerende Zaai/Jumpstart bijeenkomst bij Loogman

Op vrijdag 2 juni opende Wethouder Economische Zaken Ad Verburg de gezamenlijke Zaai/Jumpstart bijeenkomst, waar meer dan 60 ondernemers waren. Hij bedankte Ger Loogman hartelijk voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst. De volgende gezamenlijk bijeenkomst zal op 3 november plaats zal vinden. De wethouder gaf aan dat hij vorige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: