Start bouw ‘De Wetering met Erven’ in Land van Winkel

Start bouw ‘De Wetering met Erven’ in Land van Winkel


Geplaatst op: 9 juni 2017

Op donderdag 8 juni 2017 is de start van de bouw van ‘de derde fase De Wetering met Erven’ in nieuwbouwproject Land van Winkel in Abcoude officieel gevierd.

Wethouder David Moolenburgh van gemeente De Ronde Venen en regiomanager Arjan van der Neut van Janssen de Jong Projectontwikkeling stonden samen met de nieuwe kopers en betrokkenen stil bij dit heugelijke moment.

Mark van Doorn: ,,Binnen het deelgebied De Wetering met Erven wordt een landelijke sfeer gecreëerd, waarbij de woningen rond erven omzoomd door groene erfafscheidingen bij elkaar komen. De architectuur van de huizen is ‘landelijk modern’ te noemen. In deze fase met totaal 18 woningen zijn maar liefst vijf gerenommeerde architectenbureaus (LEVS, FARO, Hilberink Bosch, Bedaux de Brouwer en Visser en Bouwman) betrokken. Hierdoor ontstaat er een spannend, hoogwaardig en zeer divers architectuurbeeld.’’

David Moolenburgh: ,,‘Het project Land van Winkel loopt voorspoedig en komt nu echt tot leven. De bouw van de eerste fase, 13 woningen in de Baronie, startte in februari 2016. Half april 2016 volgde de bouw van fase twee, 22 woningen in De Dorpse Buurt en de verkoop van de vrije-kavels uit fase twee. De eerste bewoners in Land van Winkel konden we verwelkomen in december 2016. GroenWest bouwt momenteel 39 woningen in het Dorpse Hart (fase twee) en we beginnen nu met de bouw van fase 3 ‘De Wetering met Erven’. Met Land van Winkel sluiten we kortom mooi aan bij de aanwezige behoefte op de woningmarkt.’’

Laatst bewerkt op: 9 juni 2017 13:17

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start bouw ‘De Wetering met Erven’ in Land van Winkel

Op donderdag 8 juni 2017 is de start van de bouw van ‘de derde fase De Wetering met Erven’ in nieuwbouwproject Land van Winkel in Abcoude officieel gevierd. Wethouder David Moolenburgh van gemeente De Ronde Venen en regiomanager Arjan van der Neut van Janssen de Jong Projectontwikkeling stonden samen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: