001 - Escaperoom aglemeen
Jolanda Beuving herkozen in het Europese bestuur EBPF

Jolanda Beuving herkozen in het Europese bestuur EBPF


Geplaatst op: 10 juni 2017

Buiten hun fitnesscentrum Beuvinglifestyle zijn Jolanda en Marcel al jaren actief in de fitnesswereld. Jolanda is backstage manager en regelt backstage alles op een nationale en internationale wedstrijden, Marcel jureert op internationale wedstrijden en ondersteunt de wedstrijd coördinator.

Vorige week vertrokken Jolanda en Marcel (en Roosje) voor de Europese Kampioenschappen EBPF op Tenerife waar tevens het congres, de Europese kampioenschappen EBPF 2017 en de verkiezingen voor het Europese bestuur werd gehouden. Jolanda is herkozen als bestuurslid (Boardmember Woman committee) en Marcel is gekozen als Vice president West Europa EBPF.

Een mooie bekroning op ons werk zegt Jolanda. Nu de fitness, Bikini model’s, killerbody’s en Beach body’s nog steeds in opmars zijn is fitness een ware lifestyle geworden. Ook worden onze wedstrijden steeds groter. Steeds meer mensen willen het podium op en wij kunnen ze het hele wedstrijd traject begeleiden en ondersteunen. Dit met training, voeding, poseren en presentatie. Maar ook de reglementen en voorwaarden per categorie zijn belangrijk. Mensen helpen met hun lifestyle is onze passie.

Als een kroon op ons bijzondere weekend scoorde WBPF Benelux goed op Tenerife. Siem werd in de categorie Men’s Athletic Physique 1e dus Europees Kampioen! Zijn kamaraat werd in de categorie Beach Boy 2e , ook een geweldige prestatie.

Beide categorieën gaan op lengte en gewicht. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ze op.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jolanda Beuving herkozen in het Europese bestuur EBPF

Buiten hun fitnesscentrum Beuvinglifestyle zijn Jolanda en Marcel al jaren actief in de fitnesswereld. Jolanda is backstage manager en regelt backstage alles op een nationale en internationale wedstrijden, Marcel jureert op internationale wedstrijden en ondersteunt de wedstrijd coördinator. Vorige week vertrokken Jolanda en Marcel (en Roosje) voor de Europese Kampioenschappen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: