01 - Nooit Gedacht
Word coach bij Gilde De Ronde Venen

Word coach bij Gilde De Ronde Venen


Geplaatst op: 10 juni 2017

Per september zijn er een aantal brugklassers in de Ronde Venen die behoefte hebben aan een mentor: iemand die eens per week, een uurtje praat over school, om hen zo te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.  Dat wekelijkse uurtje kan voor een leerling een wereld van verschil maken. Het gaat niet om huiswerkbegeleiding of om therapeutische gesprekken; maar gewoon om een gesprek met een verstandige volwassene die feedback geeft op probleempjes, vragen en onzekerheden.

Coach4You, een initiatief van Gilde De Ronde Venen, zorgt voor deze brugklasser-coaches. Wie zich aanmeldt krijgt een opleiding van twee dagdelen en wordt ondersteund door een begeleider. Natuurlijk moet je daarvoor goed kunnen luisteren en affiniteit met jongeren hebben. Verder vragen we een werk- en denkniveau van minimaal HBO. Dat kan je natuurlijk aantonen met een diploma, maar levens- en werkervaring kunnen ook een prima basis vormen. Leeftijd is daarbij niet belangrijk: de coaches variëren van jongeren tot gepensioneerden. Gilde De Ronde Venen zorgt voor een passende match tussen leerling en coach.

Dit jaar zijn er veel aanmeldingen en komen we coaches te kort. Het coaching-traject begint in september en beperkt zich tot een uur per schoolweek gedurende anderhalf schooljaar, hoewel de koppeling met de leerling al voor de zomervakantie plaatsvindt. Voor meer informatie kijk je op https://gildedrv.nl/coach4you of neem voor een vrijblijvend gesprek, contact op met Bas de Vree: 06 18 60 55 04 of basdevree@gildedrv.nl 

Laatst bewerkt op: 11 juni 2017 03:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Word coach bij Gilde De Ronde Venen

Per september zijn er een aantal brugklassers in de Ronde Venen die behoefte hebben aan een mentor: iemand die eens per week, een uurtje praat over school, om hen zo te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.  Dat wekelijkse uurtje kan voor een leerling een wereld van verschil maken. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: