001 - Escaperoom aglemeen
Timetable Vogelvrij Festival 2017 bekend

Timetable Vogelvrij Festival 2017 bekend


Geplaatst op: 16 juni 2017

Nog twee weken tot het Vogelvrij Festival 2017! Vandaag maakt het Vogelvrij Festival de timetable van de mainstage en de Tijdmasjien stage bekend. De tickets vliegen de deur uit, het Vogelvrij Festival staat op het punt om voor de tweede keer op rij volledig uit te verkopen. Check snel hoe laat jouw favoriete artiest draait en zorg ervoor dat je op tijd binnen bent, zodat je zolang mogelijk vogelvrij kan genieten van het vetste feest van de regio!

De mainstage wordt geopend door lokale talenten Dion, Menno Drost en Benjamin Thomas. Zij zorgen ervoor dat iedereen in vogelvrije stemming komt. Rond etenstijd neemt Onbezonnen de mainstage over. Dit populaire feest concept komt langs met Jelle Slump en MC Dirtykid om het publiek lekker op te warmen. De mannelijke bezoekers krijgen het nog heter tijdens het optreden van Mia More. Deze vrouwelijke dj uit de hoofdstad is vooral bekend van haar optredens bij Edelwise en andere hippe feestjes in de stad. Met een mix tussen verschillende stijlen zoekt ze 1 juli de randjes niet alleen op, ze vliegt er vogelvrij overheen!

Al om 19.30 arriveert de eerste live-act: Boef! Deze superster scoort hit na hit en zijn nieuwste album breekt alle records. Het optreden van Boef zorgt ongetwijfeld voor lange rijen, dus zorg ervoor dat je op tijd binnen bent als je dit niet wilt missen. Tussen de twee live-acts van Boef en Ronnie Flex kunnen de dames fladderen op de lekkerste muziek van Whipcream. Hierna neemt Ronnie Flex het met een energieke show over! Dit wordt een half uur lang helemaal los gaan op hits als “Energie” en “Come Again”.

Ronnie Flex wordt afgelost door Mesto. Mesto is de jongste telg van Spinnin’ Records en heeft hits met o.a. Martin Garrix en een snel groeiende schare fans die loopt tot in Zuid-Korea. De eerste notering in de prestigieuze DJ MAG Top-100 lijkt een kwestie van tijd.

Na Mesto maken Manuel & Geza er een echte show van! Hun show zit vol energie en is perfect in balans door de jarenlange DJ-ervaring van Geza en de speelse vrijheid van Manuel die zingt, danst en het publiek opzweept.

Als Manuel & Geza hun dj gear hebben ingepakt neemt Pyrodox het stokje over.

Met zijn explosieve performance krijgt het gras het zwaar te verduren. Van de Jimmy Woo tot de Zwarte Cross, Pyrodox zorgt overal voor vuurwerk. Even na middernacht vindt het derde en laatste live optreden plaats waar iedereen nu al naar uitkijkt: Jebroer! Jebroer is de bekendste hardstyle live-act van dit moment. Met hits als “Gaan met die banaan”, “Me gabber” en natuurlijk “Kind van de duivel” wordt het één groot gekkenhuis. Jebroer zorgt er 1 juli voor dat iedereen z’n shirt uit doet en de helikopter zwaait!

Het Vogelvrij Festival wordt dit jaar afgesloten door niemand minder dan Justin Mylo.    Deze house kameraad van Martin Garrix vliegt de hele wereld over en brengt de vetste tracks uit via Spinnin’ Records. Justin Mylo draait de lekkerste future house en de dikste EDM. Dit wordt 3, 2, 1 JUMP bij de mainstage!

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten en muziekstromingen op het vogelvrij festivalterrein te vinden. De tweede stage wordt dit jaar één en al gekkigheid. De mannen van de Amsterdamse feestorganisatie Tijdmasjien hosten de tweede stage. Verwacht een muzikale reis door de jaren 80/90/00. Alles komt voorbij! De hipste hip-hop en r&b glijers, de heetste house en gekke happy hardcore. We starten de Tijdmasjien en gaan los op alle hits van nu tot vroegah!

De verdere indeling van het terrein blijft een verassing, maar dat het een knotsgekke bende gaat worden waarin niets te gek is en (bijna) alles mag staat vast! De tickets voor het Vogelvrij Festival 2017 vliegen de deur uit. Vorig jaar was het festival voor het eerst uitverkocht en dit jaar gaat dit zeker weer gebeuren.  Er zijn alleen nog “Late beslisser” tickets voor € 24,- (ex fee) beschikbaar via www.vogelvrij-festival.nl en Primera. Get your squad together, bijzijn = meemaken!


Laatst bewerkt op: 16 juni 2017 07:32

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Timetable Vogelvrij Festival 2017 bekend

Nog twee weken tot het Vogelvrij Festival 2017! Vandaag maakt het Vogelvrij Festival de timetable van de mainstage en de Tijdmasjien stage bekend. De tickets vliegen de deur uit, het Vogelvrij Festival staat op het punt om voor de tweede keer op rij volledig uit te verkopen. Check snel hoe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: