02 - Senior  sportief actief 2e week
College van B &W Aalsmeer op bedrijfsbezoek bij Borgesius-Bakkersland

College van B &W Aalsmeer op bedrijfsbezoek bij Borgesius-Bakkersland


Geplaatst op: 13 juni 2017

Op 6 juni heeft het College van Burgemeester en Wethouders een bezoek gebracht aan het nieuwe bedrijf Borgesius-Bakkersland aan de Japanlaan op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer. Het College vindt een goed vestigingsklimaat voor bedrijven in Aalsmeer heel belangrijk. Daarom vindt het College het belangrijk om te horen wat er leeft bij ondernemers en maatschappelijke organisaties. Op uitnodiging van het College van B & W waren ook twee leden van het dagelijks bestuur van Ondernemend Aalsmeer (OA) aanwezig bij het bedrijfsbezoek.

Het familiebedrijf Borgesius, dat al meer dan 125 jaar bestaat, heeft op 4 november 2016 Bakkersland overgenomen. Borgesius-Bakkersland is de grootste bakkerij van het land met meer dan 2000 medewerkers die brood leveren aan grote supermarktmarktorganisaties. De omzet is bijna 500 miljoen euro. De locatie in Aalsmeer, die 30.000 m2 groot is, is een van de grootste en modernste bakkerijen van Europa, waar meer dan 30.000 broodjes per uur van de band rollen.

Wethouder Economische Zaken Ad Verburg. “Wij zijn heel trots dat het mooie bedrijf Borgesius-Bakkersland voor Aalsmeer heeft gekozen om zich te vestigen. De keuze is mede door de goede bereikbaarheid op Green Park Aalsmeer gevallen. Via de N201 zijn Amsterdam, de A2, A4, A5 en A9 vlakbij. De komst van de nieuwe bakkerij betekent veel voor de werkgelegenheid in de regio rondom Aalsmeer. Dat is goed voor het vertrouwen en heel goed voor onze economie.”

Borgesius-Bakkersland produceert 7 dagen per week dagvers brood, bake off brood en vloerbrood met eigen voordeeg en desems. Innoveren met respect voor traditionele processen is belangrijk voor de bakkerij en haar klanten. Green Park Aalsmeer is ideaal gelegen langs de nieuwe N201 met eigen afrit, op slechts 5 minuten van Schiphol.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College van B &W Aalsmeer op bedrijfsbezoek bij Borgesius-Bakkersland

Op 6 juni heeft het College van Burgemeester en Wethouders een bezoek gebracht aan het nieuwe bedrijf Borgesius-Bakkersland aan de Japanlaan op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer. Het College vindt een goed vestigingsklimaat voor bedrijven in Aalsmeer heel belangrijk. Daarom vindt het College het belangrijk om te horen wat er leeft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: