001 - Homan Zonnepanelen

Gemeente Aalsmeer ondersteunt kunstproject Tijdreizen


Geplaatst op: 16 februari 2012

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om het project Tijdreizen van Karin Borgman te subsidiëren met 750 euro. Waarom? Wethouder Gertjan van der Hoeven antwoordt: ‘Het gaat om een cultuureducatief project waarvan de we doelstelling erg belangrijk vinden. Senioren en kinderen ontmoeten elkaar, gaan samen aan de slag en maken samen kunstwerken. Dat gebeurt maar zelden. Dit soort projecten past heel goed in ons vernieuwde kunst- en cultuurbeleid dat is gericht op het ondersteunen van dit soort vernieuwende initiatieven.'

Wat gebeurt er allemaal?

De kinderen van ‘Samen Een' en de bewoners van Zorgcentrum Aelsmeer hebben al veel samen gedaan. Er is gedanst, de deelnemers hebben samen geschilderd, gezongen en er worden gedichten gemaakt. Alles met de bedoeling dat jongeren zich verdiepen in de wereld van ouderen en omgekeerd. In maart worden de resultaten tentoongesteld in het Zorgcentrum.

Subsidie
Naast de gemeente Aalsmeer zijn er nog meer sponsors van dit project. Ook de Rabobank en de Vrienden van het Zorgcentrum ondersteunen de ‘Tijdreizen'.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Aalsmeer ondersteunt kunstproject Tijdreizen

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om het project Tijdreizen van Karin Borgman te subsidiëren met 750 euro. Waarom? Wethouder Gertjan van der Hoeven antwoordt: ‘Het gaat om een cultuureducatief project waarvan de we doelstelling erg belangrijk vinden. Senioren en kinderen ontmoeten elkaar, gaan samen aan de slag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: