001 - Escaperoom aglemeen

Groots G-hockey wintertoernooi in De Phoenix


Geplaatst op: 16 februari 2012

Zondagochtend 12 februari organiseerde HVM het G-hockey wintertoernooi, in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht.
Veel sporters, veel toeschouwers, veel sfeer en veel spelplezier, het toernooi was een succes!
Zes teams streden om de bekers, Myra, Kampong, een combinatieteam uit Alkmaar en Hoorn, Bloemendaal, Alliance en natuurlijk HVM uit Mijdrecht.
Diverse sponsors maakten dit toernooi mogelijk. De hoofdsponsors waren het VIOS Dweilorkest Dorst en de Hutsgeklutste Kliek van AJOC. Ook Albert Heyn aan de Leicester in Mijdrecht, LACO en café de WaVe (beide van de sporthal) en de Rabobank droegen een steentje bij als sponsor.

De wedstrijden begonnen na een gezamenlijke gedanste warming-up. Opvallend aan de wedstrijden was het enthousiasme van de spelers, en ook het respect dat ze hebben voor elkaars beperkingen. Na de poulefase speelden Alkmaar/Hoorn en Kampong om de derde en vierde plaats een wedstrijd met een lange verlenging, waarin uiteindelijk de Noord-Hollanders de golden goal wisten te scoren en met 4-3 het brons pakten. De finale ging tussen HVM en Bloemendaal. Bloemendaal nam al snel een 1-0 voorsprong, maar Mijdrecht trof daarna drie keer doel. Bloemendaal kwam goed terug tot 3-3. Mijdrecht nam daarna toch weer de leiding, maar Bloemendaal scoorde vijf minuten voor tijd weer de gelijkmaker. Terwijl iedereen al dacht aan een verlenging, werd het in de laatste minuut toch nog 5-4 voor de thuisploeg.
Ieder team ging met een beker naar huis, na een lunch met z'n allen in café De WaVe van de sporthal.
Dit toernooi was in de regio het eerste zaaltoernooi dat ooit voor G-hockeyers is georganiseerd. Het is de bedoeling dat er volgend jaar weer zo eentje komt, zo'n groot succes was het!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groots G-hockey wintertoernooi in De Phoenix

Zondagochtend 12 februari organiseerde HVM het G-hockey wintertoernooi, in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht.Veel sporters, veel toeschouwers, veel sfeer en veel spelplezier, het toernooi was een succes!Zes teams streden om de bekers, Myra, Kampong, een combinatieteam uit Alkmaar en Hoorn, Bloemendaal, Alliance en natuurlijk HVM uit Mijdrecht.Diverse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: