Scouting Welpen op het water

Scouting Welpen op het water


Geplaatst op: 15 juni 2017

De welpen van scouting Eliboe Vinkeveen hebben deze zaterdag hun scouting skills weer laten zien. Palen, touwen, tonnen en peddels werden verzameld. Er werd goed samengewerkt om een vlot te kunnen bouwen. Als een team werd het vlot naar het water gedragen en konden de eerste kinderen plaats nemen. Tot ieders verbazing bleef het vlot drijven met álle kinderen er boven op. Na een tijdje heen en weer te hebben gevaren, sprongen alle kinderen weer droog op de kant. Het was een hele geslaagde ochtend en zeker voor herhaling vatbaar.
Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud en wil jij ook iedere zaterdag van die leuke dingen doen? Kom dan een keer kijken in het nieuwe seizoen! Zie www.eliboe.nl voor meer informatie.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouting Welpen op het water

De welpen van scouting Eliboe Vinkeveen hebben deze zaterdag hun scouting skills weer laten zien. Palen, touwen, tonnen en peddels werden verzameld. Er werd goed samengewerkt om een vlot te kunnen bouwen. Als een team werd het vlot naar het water gedragen en konden de eerste kinderen plaats nemen. Tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: