001 - Homan Zonnepanelen
Schrijf nu in voor het 42ste Plassentoernooi!

Schrijf nu in voor het 42ste Plassentoernooi!


Geplaatst op: 16 juni 2017

Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 juli aanstaande is het zo ver! Het altijd oergezellige Plassentoernooi staat weer op het programma. Het belooft een fantastisch toernooi te worden met spannende tenniswedstrijden en ’s avonds culinaire hoogtepunten. De inschrijving is vanaf nu geopend.

Op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen strijden ongeveer 400 tennissers om de titel en de eer tijdens enkel, dubbel of mixdubbel wedstrijden in de categorieën 2 t/m 8. Overdag van maandag t/m vrijdag spelen ook de Veteranen 55+ in de categorieën 6 t/m 8 (DD,HD,GD), aangevuld met gemengd dubbel in categorie 5.

Toptennis, veel gezelligheid en fantastisch eten!

Het Plassentoernooi is inmiddels een begrip in de regio. Het toernooi trekt jaarlijks een sterk deelnemersveld. De tennissers spelen tot in de late uurtjes spannende partijen op het smashcourt. Met name als de topspelers uit de categorie 2 aantreden is het terras afgeladen met publiek. Naast schitterend tennisspel kan er ook genoten worden van culinaire verrassingen, verzorgd door topkoks uit de omgeving!

Finale weekend

In het weekend van 29 en 30 juli worden de halve finales en de finales gespeeld. Op zaterdagavond is een spetterende feestavond met DJ Ferry Maas, waar de deelnemers hun conditie op de proef kunnen stellen. De veteranen spelen op vrijdag 28 juli de finales en sluiten hun toernooi ’s avonds af met een overheerlijk slotdiner en gezellige muziek.

Schrijf snel in, want vol is vol!

De inschrijving voor dit gezellige toernooi is geopend en sluit op maandag 10 juli. Inschrijven kan via www.toernooi.nl of via www.plassentoernooi.nl. Op deze site is meer informatie te vinden en het laatste nieuws volg je via www.facebook.com/plassentoernooivinkeveen.

Ook toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom. Kom daarom vooral in de laatste week van juli eens kijken bij VLTV en laat u verrassen door toptennis en fantastisch eten in een zeer gezellige ambiance!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schrijf nu in voor het 42ste Plassentoernooi!

Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 juli aanstaande is het zo ver! Het altijd oergezellige Plassentoernooi staat weer op het programma. Het belooft een fantastisch toernooi te worden met spannende tenniswedstrijden en ’s avonds culinaire hoogtepunten. De inschrijving is vanaf nu geopend. Op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: