Mijdrechtse Mila in kinderhoofdrol naast musicalsterren podium op

Mijdrechtse Mila in kinderhoofdrol naast musicalsterren podium op


Geplaatst op: 16 juni 2017

Mila (10 jaar) is op 1 juli te zien in “Tien in de Lucht”; de eindvoorstelling van de Telekids Musical- school & RTL Talent Academy. Alle leerlingen van alle vestigingen van de musicalschool staan ieder jaar in een grote eindvoorstelling op het podium naast bekende musicalsterren. Voor Mila is het dit jaar extra bijzonder, want zij heeft 1 van de kinderhoofdrollen te pakken en is dus vlak naast o.a. Roben Mitchell, Sanne Maas en Daniël van Klaveren te zien in het theater!

Iedereen in de spotlight

Bij de musicalschool krijgen de kinderen en jongeren in hun eigen leeftijdscategorie iedere week les in zingen, dansen en acteren. In de tweede helft van het schooljaar wordt er toegewerkt naar de grote Eind- voorstelling in het theater. Hierin komen alle leerlingen, van alle vestigingen van de school uit het hele land, samen in het theater om te beleven hoe het is om in een grote musicalproductie te staan. Om dit te bereiken wordt er iedere week hard gewerkt, waarbij plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. De echte theaterbeleving van de leerlingen wordt compleet gemaakt doordat ze ieder jaar door volwassen musicalsterren van tegenspel worden voorzien. Deze spelers verzorgen als het ware de rode draad die het hele stuk met alle aparte groepen uit het land tezamen brengt tot 1 verhaal.

Mila in de rol van Maxime

Er zijn een aantal leerlingen die de kinderhoofdrollen spelen en dus heel direct samen acteren met de musicalsterren. Ze zijn van grote waarde voor het verhaal. Mila uit Mijdrecht is 1 van die gelukkigen, want zij zal te zien zijn in de rol van Maxime. “Maxime is heel lief en probeert altijd alles voor iedereen op te lossen’, aldus Mila. Ze heeft auditie gedaan voor deze rol, net zoals vele andere leerlingen van de Telekids Musicalschool TopClub. Dat is een selectiegroep binnen de school die op 3 plaatsen in Nederland te vinden is. “De lessen in de TopClub zijn heel leuk. In het begin had ik moeite met concentreren, dit gaat nu veel beter’, zegt Mila.

In de buurt

De Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy streeft ernaar om overal in Nederland iedereen de kans te geven om van zingen, dansen en acteren te genieten. Er is ook een leslocatie in Amstelveen, ook deze leerlingen zijn te zien in de voorstelling. Dit wordt allemaal geregeld vanuit het hoofdkantoor; zie de website voor meer informatie en inschrijven. In Juli en September zijn er proeflesmogelijkheden.

Laatst bewerkt op: 16 juni 2017 20:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse Mila in kinderhoofdrol naast musicalsterren podium op

Mila (10 jaar) is op 1 juli te zien in “Tien in de Lucht”; de eindvoorstelling van de Telekids Musical- school & RTL Talent Academy. Alle leerlingen van alle vestigingen van de musicalschool staan ieder jaar in een grote eindvoorstelling op het podium naast bekende musicalsterren. Voor Mila is het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: