001 -Brouwer Transport
Vinkeveners ruimen massaal hun eiland op

Vinkeveners ruimen massaal hun eiland op


Geplaatst op: 19 juni 2017

Met de zomer in aantocht konden alle eilandbezitters afgelopen weekend hun afval wegbrengen naar eiland 4. Zo kan iedereen komende zomer weer genieten van de prachtige plassen die schoon en opgeruimd zijn.

Afgelopen zaterdag is er ruim 35 kuub afval opgehaald. Bent u het vergeten of had u geen tijd? Zaterdag  24 juni tussen 10.00 en 14.00 uur staan er weer afvalcontainers en mensen om te helpen op eiland 4. 

Voor mensen die niet zelf hun afval kunnen vervoeren vanwege de grootte of hoeveelheid is er een werkboot die het vuil kan ophalen. Wilt u hiervan gebruik maken? Meld u zich dan aan via het aanmeldformulier op de website van de gemeente: www.derondevenen.nl/schoneplassen.Laatst bewerkt op: 19 juni 2017 13:14

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveners ruimen massaal hun eiland op

Met de zomer in aantocht konden alle eilandbezitters afgelopen weekend hun afval wegbrengen naar eiland 4. Zo kan iedereen komende zomer weer genieten van de prachtige plassen die schoon en opgeruimd zijn. Afgelopen zaterdag is er ruim 35 kuub afval opgehaald. Bent u het vergeten of had u geen tijd? … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: