02 - Senior  sportief actief 2e week
St. Tjitze Hesselius viert de zomer met alleengaande ouderen

St. Tjitze Hesselius viert de zomer met alleengaande ouderen


Geplaatst op: 19 juni 2017

Ook dit jaar organiseert de stichting weer een aantal gezellige uitjes voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Op dinsdag 18 juli a.s. gaan we varen over de Vinkeveense Plassen en aansluitend lekker BBQ-en. Deze keer zijn we te gast in het restaurant van Jachthaven Bon aan de Winkeldijk 24 in Vinkeveen. Ontvangst is om 14.00 uur met koffie/thee en iets lekkers, daarna gaan we varen en als afsluiting is er een BBQ op het terras bij Bon. Rond de klok van 19.00 uur eindigen we met een lekker dessert en ook deze keer ontbreekt de muzikale noot niet.

Zomerfeest

Voetjes van de vloer, gezellige zomer zotheid, inmiddels is Tjitze’s Zomerfeest een begrip. Lekker kletsen met een hapje en een drankje. Zingen en dansen, wie durft mee te doen met de quiz? Dit keer op woensdag 2 augustus of donderdag 3 augustus in het Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 in Mijdrecht. Ontvangst is om 13.30 uur en rond 16.30 uur is het feest weer afgelopen.

Aanmelden

Aanmelden voor een activiteit kan door een e-mail te sturen naar info@tjitzehesselius.nl of langs te gaan bij het Servicepunt. Vergeet niet duidelijk te vermelden om welke datum het gaat!

Als je geen eigen vervoer hebt kunnen we je ophalen en thuisbrengen, vergeet dan niet je adres en telefoonnummer te vermelden. De dag voor het evenement wordt je gebeld om te vertellen hoe laat je wordt opgehaald.

De activiteiten van de stichting worden specifiek voor alleengaande ouderen georganiseerd en vol=vol.

Voor informatie kunt u kijken op www.tjitzehesselius.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

St. Tjitze Hesselius viert de zomer met alleengaande ouderen

Ook dit jaar organiseert de stichting weer een aantal gezellige uitjes voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Op dinsdag 18 juli a.s. gaan we varen over de Vinkeveense Plassen en aansluitend lekker BBQ-en. Deze keer zijn we te gast in het restaurant van Jachthaven Bon aan de Winkeldijk 24 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: