01 - Nooit Gedacht
Bandjesavond op het Raadhuisplein Aalsmeer

Bandjesavond op het Raadhuisplein Aalsmeer


Geplaatst op: 19 juni 2017

Op zaterdag 24 juni organiseren Café Bar Joppe, Bar Restaurant de Praam, Restaurant het Wapen van Aalsmeer en Restaurant de Jonge Heertjes i.s.m. ondernemersfonds Meer Aalsmeer weer een gezellige Bandjesavond op het Raadhuisplein in Aalsmeer-Centrum. In de ochtend kun je nog parkeren op het plein maar in de middag wordt het plein omgetoverd tot een mooie feestlocatie.

Bandjesavond start om 20.00 uur. Het podium staat dit jaar voor het gemeentehuis met aan beide zijden van het plein bars waar je terecht kan voor een frisje of een lekker biertje maar ook aan de liefhebbers van een goed glas wijn is natuurlijk gedacht. De Band Soul Solution maakt Bandjesavond tot een swingend topfeest met oude vertrouwde SOUL krakers. Leadzanger David Dam is rasmuzikant, singer-songwriter en performer pur sang. Hij maakte een verpletterende indruk op de jury en het publiek bij The Voice of Holland! Dus zorg dat je erbij bent!

Voor het goede doel

De geplande Spinning Estafette welke Ondernemend Aalsmeer in samenwerking met KWF Aalsmeer wilde organiseren op 24 juni a.s. gaat helaas niet door omdat er te weinig aanmeldingen zijn. De organisatie van Bandjesavond heeft daarom besloten een deel van de opbrengst te schenken aan het KWF. Ook iets bijdragen aan het goede doel? Overgebleven muntjes kun je na afloop doneren in de speciale collectebussen.

Huishoudelijke mededelingen

Bandjesavond is gratis toegankelijk. De avond start om 20.00 uur en duurt tot klokslag 01.00 uur. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, fietsen graag parkeren op het Drie Kolommenplein. De politie zal streng optreden tegen wildplassers en ook het meenemen van eigen drank op en rond het Raadhuisplein is verboden. Net als vorig jaar is er muntjesverkoop. Dit jaar zijn er natuurlijk meer muntenhokken waar je ook kunt pinnen, meer toiletten en de EHBO, afd. Aalsmeer is van de partij.

Voor meer info: www.meeraalsmeer.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bandjesavond op het Raadhuisplein Aalsmeer

Op zaterdag 24 juni organiseren Café Bar Joppe, Bar Restaurant de Praam, Restaurant het Wapen van Aalsmeer en Restaurant de Jonge Heertjes i.s.m. ondernemersfonds Meer Aalsmeer weer een gezellige Bandjesavond op het Raadhuisplein in Aalsmeer-Centrum. In de ochtend kun je nog parkeren op het plein maar in de middag wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: