02 - Senior  sportief actief 2e week
Foto: Michael Hartwigsen

Beweeg deze zomer mee met de Beweegkamer


Geplaatst op: 19 juni 2017

Vele sport- en andere activiteiten voor ouderen kennen een zomerstop. De Beweegkamer niet, deze gaat gewoon de hele zomer door. Misschien eens een goede gelegenheid om kennis te komen maken met de activiteiten en de vrijwilligers van de Beweegkamer. De activiteiten zijn speciaal opgezet voor mensen die niet meer zo intensief willen of kunnen sporten, maar het wel fijn vinden om in een groepje wat meer aan beweging te doen.

Tympaan-De Baat heeft in samenwerking met Spel en sport DRV De Beweegkamer vormgegeven. De vrijwilligers hebben een speciale training gevolgd bij Spel en Sport om de deelnemers een zo goed mogelijk tijdens de bijeenkomsten te kunnen begeleiden. Bij elke beweegkamer spelen plezier en bewegen de hoofdrol.

“We gaan een blokje om of bewegen aan tafel. Maar een potje jeu de Boules wordt ook graag gedaan,” aldus de initiatiefneemster Pim Jongsma van Tympaan-De Baat. De ochtenden vinden plaats in De Buurtkamers in Mijdrecht en Wilnis op de woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Op de vraag hoe het in zijn werk gaat verteld Pim:” Aanmelden hoeft niet, u kan zo binnen lopen. Het kost niets en u krijgt zelfs gratis koffie of thee. En een keer geen zin, ook prima. Maar let op, bewegen is aanstekelijk en het is in De Beweegkamer erg gezellig, dus als u een keer geweest bent zult u zeker terug willen komen. Dus ik zou zeggen, kom uit uw tuinstoel en ga naar De Beweegkamer!”

De Beweegkamers vindt u in:

  • Buurtkamer Mijdrecht aan de G. van Aemstelstraat 5.
  • Buurtkamer Wilnis Pieter Joostenlaan 24 (achter de Willisste
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beweeg deze zomer mee met de Beweegkamer

Vele sport- en andere activiteiten voor ouderen kennen een zomerstop. De Beweegkamer niet, deze gaat gewoon de hele zomer door. Misschien eens een goede gelegenheid om kennis te komen maken met de activiteiten en de vrijwilligers van de Beweegkamer. De activiteiten zijn speciaal opgezet voor mensen die niet meer zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: