001 - Homan Zonnepanelen
Tweede editie van Vinkcuisine zeer goed bezocht

Tweede editie van Vinkcuisine zeer goed bezocht


Geplaatst op: 19 juni 2017

Voor de tweede keer organiseerde SV Hertha het culinaire evenement ‘Vinkcuisine’, aansluitend op het toernooi ‘De Ronde Venen Bokaal’. Het werd een nog groter succes dan de eerste editie, waarbij het heerlijke weer natuurlijk ook flink meewerkte.

Een zeer groot aantal Vinkeveners bezocht dit jaar het terrein van SV Hertha, waar vrijwel alle restaurants uit Vinkeveen en omstreken vertegenwoordigd waren met een fraaie eettent. Ieder restaurant verkocht enkele gerechten voor een laagdrempelige prijs. Een deel van de opbrengst was bestemd voor een goed doel: de Stichting Hoogvliegers. Aan het einde van de avond kon deze stichting een cheque van maar liefst € 2.000,- in ontvangst nemen. Niet alleen de gasten, maar ook de restauranthouders keken terug op een geweldige avond, die dan ook zeker komend jaar herhaald zal worden.

De volgende restaurants hebben Vinkcuisine mede mogelijk gemaakt:

Carlos Paella, Il Gusto, De Haven, De IJsbeer, Cafe Jackz, Slagerij Stefan van Kreuningen, ’t Kruytvat, Villa Lokeend, Rosa’s Pancake, De Schans, Sushi Time, De Veensteker, De Viersprong, Vorqq, Boven Water en the Harbour Club.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede editie van Vinkcuisine zeer goed bezocht

Voor de tweede keer organiseerde SV Hertha het culinaire evenement ‘Vinkcuisine’, aansluitend op het toernooi ‘De Ronde Venen Bokaal’. Het werd een nog groter succes dan de eerste editie, waarbij het heerlijke weer natuurlijk ook flink meewerkte. Een zeer groot aantal Vinkeveners bezocht dit jaar het terrein van SV Hertha, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: