01 - Nooit Gedacht

Politie houdt Mijdrechter aan na wilde achtervolging door Mijdrecht


Geplaatst op: 19 juni 2017

Na een wilde achtervolging door Mijdrecht heeft de politie maandagavond een verdachte aangehouden.

Agenten zagen rond 21:30 uur een zwarte Seat rijden en wisten dat de bestuurder geen rijbewijs had. Toen zij de auto een stopteken gaven ging hij er vandoor. Met hoge snelheid zette de politie een achtervolging in. Via de Hoofdweg dacht de verdachte meerdere politieauto's af te schudden en reed de Rietgans in. Daar stuitte de verdachte op een paaltje die de weg blokkeerde. De man ging te voet verder en verloor daarbij zijn slippers, een aansteker en een telefoon. In de Grutto liep de man een doodlopende steeg in waarna hij kon worden aangehouden.

De 20-jarige mijdrechtenaar bleek inderdaad niet in het bezit van een geledig rijbewijs. Ook werd bij hem een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

 

Laatst bewerkt op: 20 juni 2017 09:27

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie houdt Mijdrechter aan na wilde achtervolging door Mijdrecht

Na een wilde achtervolging door Mijdrecht heeft de politie maandagavond een verdachte aangehouden. Agenten zagen rond 21:30 uur een zwarte Seat rijden en wisten dat de bestuurder geen rijbewijs had. Toen zij de auto een stopteken gaven ging hij er vandoor. Met hoge snelheid zette de politie een achtervolging in. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...