02 - Senior  sportief actief 2e week

Leren netwerken voor startende ondernemers in Aalsmeer


Geplaatst op: 13 februari 2012

Leren netwerken is het thema van de tweede bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer op woensdag 22 februari. Voor deze bijeenkomst werkt de gemeente Aalsmeer samen met DoetZaken.nl, de Kamer van Koophandel en Alfa accountants en adviseurs.
Het hebben van een goed netwerk is één van de stappen naar succesvol ondernemerschap. Maar wat is eigenlijk een goed netwerk? En hoe komt u als startende ondernemer aan de juiste contacten en ingangen? Michiel Poppelier van de KvK Amsterdam helpt u deze avond graag op weg bij het vinden en samenstellen van een goed netwerk. Tijdens deze bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer legt u nieuwe contacten voor uw eigen netwerk en leert u samen met andere net gestarte ondernemers waar een goed netwerk aan voldoet. Want met een goed netwerk komen klanten en leveranciers gemakkelijker op uw pad. U krijgt praktische tips om uw netwerk uit te breiden en daar kunt u tijdens de afsluitende borrel ook direct mee beginnen.

Na 1 januari 2009 een bedrijf gestart in de gemeente Aalsmeer? En wilt u uw kennis verbreden, uw netwerk vergroten en uw collega startende ondernemers uit Aalsmeer ontmoeten? Kom dan naar de bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer. Het Startersplatform Aalsmeer zal gehouden worden bij Alfa accountants en adviseurs. Het adres is Witteweg 3 in Aalsmeer. Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst kan via www.doetzaken.nl/startersplatformaalsmeer. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 0297-363140.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leren netwerken voor startende ondernemers in Aalsmeer

Leren netwerken is het thema van de tweede bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer op woensdag 22 februari. Voor deze bijeenkomst werkt de gemeente Aalsmeer samen met DoetZaken.nl, de Kamer van Koophandel en Alfa accountants en adviseurs.Het hebben van een goed netwerk is één van de stappen naar succesvol ondernemerschap. Maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: