Reconstructie Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer van start

Reconstructie Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer van start


Geplaatst op: 21 juni 2017

Maandag 26 juni starten de werkzaamheden met het vervangen van de riolering en het herinrichten van de openbare buitenruimte van de Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer. De werkzaamheden omwonenden en bedrijven zijn al eerder hierover geïnformeerd. De riolering is in deze straten aan vervanging toe. Ook de huisaansluitingen naar het riool zullen worden vernieuwd. De gemeente adviseert bewoners/eigenaren om het gedeelte binnen de eigendomsgrens te controleren en indien nodig te vervangen.

Bereikbaarheid

Gedurende de werkzaamheden worden delen van de straat gefaseerd afgesloten. Auto’s zullen tijdelijk elders geparkeerd moeten worden. De woningen en bedrijven blijven altijd per voet bereikbaar in het afgesloten gedeelte door tijdelijk een voorziening neer te leggen.

Fasering

De Weteringstraat wordt in 4 fasen uitgevoerd. Fase 1 start 26 juni a.s. bij de Studio’s Aalsmeer. De werkrichting is naar de Zijdstraat toe. Voor fase 2 is de start aan de Zijdstraat. De werkrichting is naar de Gedempte Sloot toe. De Gedempte Sloot wordt in 2 faseringen uitgevoerd. De werkzaamheden duren zeker tot het einde van het jaar. De weersomstandigheden, zoals hevige regenval en/of sneeuw en/of vorst, kunnen invloed hebben op de planning.

Overlast door de werkzaamheden

De uitvoering van riolerings- en bestratingswerkzaamheden brengt overlast met zich mee voor bewoners en bezoekers van de straten. Tijdens de faseringen van de werkzaamheden, zal de bereikbaarheid van de straten met tijdelijke verkeersborden de omleidingen worden aangegeven.

Waterleidingbedrijf PWN

PWN, waterleidingbedrijf, zal haar werkzaamheden tegelijkertijd laten plaats vinden met de reconstructie Weteringstraat.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Reconstructie Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer van start

Maandag 26 juni starten de werkzaamheden met het vervangen van de riolering en het herinrichten van de openbare buitenruimte van de Weteringstraat en Gedempte Sloot in Aalsmeer. De werkzaamheden omwonenden en bedrijven zijn al eerder hierover geïnformeerd. De riolering is in deze straten aan vervanging toe. Ook de huisaansluitingen naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: