001 - Escaperoom aglemeen
Vier wethouders te gast in ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Vier wethouders te gast in ‘Radio Aalsmeer Politiek’


Geplaatst op: 21 juni 2017

Afgelopen week was Radio Aalsmeer weer overal in het wild aan te treffen. Zo werd er bij de Watertoren radio gemaakt vanaf het Aalsmeer Flower Festival, was er live verslag van de Junior Pramenrace vanaf een varende studio en kwam het technoprogramma ‘Zimmer Frei’ live vanaf Nachtruis in de N201. Deze week wordt er weer volop radio gemaakt vanuit de vaste studio in Studio’s Aalsmeer. Met onder meer vier wethouders te gast, de bekendmaking van de Super Juf en auteur Michiel ten Broek aan tafel. Ook draait Koen Overbeek in ‘Hartelijk Zaterdag’ dit keer uitsluitend vinyl vanaf de iconische platenspelers. ‘Met Peter in de Ether’ wordt zaterdag waargenomen door Margaret van der Meer en eveneens Koen Overbeek.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ ontvangt vier wethouders

Aanstaande donderdagavond zijn maar liefst vier wethouders te gast bij Radio Aalsmeer. In het politieke live radioprogramma is het hoofdonderwerp de Lentenota. Hierin zijn de kaders vastgesteld voor de begroting van 2018. Uiteraard komen overige actuele zaken in gemeente Aalsmeer ook aan de orde. Van 20.00 tot 21.00 uur zijn de heren Verburg en Van der Hoeven in de studio aanwezig en van 21.00 tot 22.00 zijn dat de heren Van Duijn en Kluis. Mocht u de wethouders vragen willen stellen mail, dan uw vraag naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending 0297-325858. De presentatie is in handen van Erik Kreike en Sem van Hest.

‘Echt Esther’ spreekt Michiel ten Broek

In de talkshow van Esther Sparnaaij is donderdag Michiel ten Broek te gast. Hij schreef het boek ‘Beschikbaar voor het leven’. “Feitelijk gaat mijn boek over de overgave aan het leven, want je kunt ook eigenlijk niets anders. Overgave. Punt. Doe gewoon wat het leven van je vraagt. Met liefde. Doe alles met liefde. Alles ‘overkomt’ je. Zéker bij mij, als je gewoon beschikbaar bent voor het leven…”, aldus Michiel ten Broek. Esther is heel benieuwd naar zijn leefwijze en vind het boek een combinatie van dat van de levensverhalen van René van der Gijp, Wim Kieft en Andy van der Meyde. Donderdag het gesprek tussen 19:00 - 20:00 bij Radio Aalsmeer. Heb je nu al een vraag voor Michiel? Mail die dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Lianda en Robert doen een keer ‘Aalsmeer By Night’

Donderdagavond wordt 'Aalsmeer by Night' eenmalig gepresenteerd door Lianda van der Schilden en Robert Arendse. Toen presentator Meindert van der Zwaard hen vroeg om zijn programma voor een keer waar te nemen waren deze doorgewinterde radiomakers direct enthousiast. Normaalgesproken maken zij op zondagmiddag hun eigen programma 'Radio Revue' tussen 17.00 en 18.00 uur op Radio Aalsmeer. De programma-items zoals 'De Reclameplaat', 'De Nederlandse Top 10', 'Oud & Nieuw' en in het tweede uur 'De Verjaardagskalender', 'De Tandenpoetsdansplaat' en tot slot 'Aalsmeer Easy' zijn deze week dan ook gewoon te horen. ‘Aalsmeer by Night’ dus, met Lianda en Robert, donderdag 22 juni vanaf 22.00 uur tot middernacht op Radio Aalsmeer.

Wie is de Super Juf? Bekendmaking bij ‘Let’s Go’

De afgelopen maanden zijn Kim en Laurens van ‘Let’s Go’ op zoek gegaan naar de Super Juf en Super Meester van Aalsmeer en Kudelstaart. Alle aanmeldingen zijn binnen, maar helaas alleen voor de titel Super Juf. Vrijdag maken Kim en Laurens dan ook bekend wie de twee Super Juffen zijn! Groep 4/5 van de Hoeksteen en groep 5/6 van de OBS Samen Een zijn vrijdag te gast in de studio want zij hebben hun juf genomineerd. Natuurlijk stellen zij dan hun juf aan je voor en vertellen waarom hun juf de titel verdient. Het belooft weer een gezellig feestje te worden in de studio, vrijdag tussen 18:00 en 19:00.

SPIE-bestuurder Arnaud Brouwer in ‘Door de Mangel’

Spontaan, organisator en recht-voor-z’n-raap, dat waren de kernwoorden die Aster van den Bosch het best bij haarzelf vond passen. De 175e gast in ‘Door de Mangel’ verhuisde in haar jeugd van Gouda naar Zwaag en streek vervolgens neer in Kudelstaart. Toen haar vader weer verhuisde, bleef zij achter: “Ik had toen verkering en wilde hier blijven”. Aster is een van de drijvende krachten achter het Weekaatje, het (voetbal)kamp dat 40 jaar geleden voor het eerst georganiseerd werd door RKAV. “De lach op het gezicht van de kinderen, de dankbaarheid van de ouders, dat is waar je het allemaal voor doet”, vertelde Van den Bosch enthousiast in de talkshow. Inmiddels heeft zij haar hele gezin ‘Weekaatje-minded’ gemaakt. In het dagelijks leven is zij casino-medewerkster. Een soms best wel lastige werkomgeving, als je met agressieve klanten of gokverslaafden te maken krijgt.

Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Aster heeft ook weer een volgende schakel aan de ketting geregen. De Aalsmeerder die volgende week achter de microfoon schuift is Arnaud Brouwer. De 176e gast van presentatoren Mylène en Elbert Huijts is eigenaar van jachthaven Stenhuis, maar geniet misschien nog wel meer bekendheid als SPIE-bestuurder en dus een van de organisatoren van de Aalsmeerse Pramenrace. “Ik wil graag weten waar hij de tijd vandaan haalt om al die bezigheden te kunnen combineren naast zijn gezin”, aldus de liefhebster van Nederlandstalige muziek. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 26 juni a.s. vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vier wethouders te gast in ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Afgelopen week was Radio Aalsmeer weer overal in het wild aan te treffen. Zo werd er bij de Watertoren radio gemaakt vanaf het Aalsmeer Flower Festival, was er live verslag van de Junior Pramenrace vanaf een varende studio en kwam het technoprogramma ‘Zimmer Frei’ live vanaf Nachtruis in de N201. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: