02 - Senior  sportief actief 2e week

Wijkteam Vinkeveen houdt inloopspreekuur


Geplaatst op: 13 februari 2012

Heeft u vragen over bijvoorbeeld (verkeers)veiligheid, groen- en speelvoorzieningen of wilt u iets anders bespreken met betrekking tot het wonen en leven in Vinkeveen? Kom dan naar het maandelijkse inloopspreekuur van wijkteam Vinkeveen. Dit wijkteam bestaat uit wijkagent Raoul Vrijhoef, woonconsulent Fianca Euverman (GroenWest), opbouwwerker Henk Rikveld (Stichting De Baat) en projectleider wijkgericht werken Marcel Wolswijk (gemeente De Ronde Venen).

Per keer zijn er twee leden van het wijkteam aanwezig. Het kan zijn dat u een vraag heeft die niet direct beantwoord kan worden. In dat geval wordt met u afgesproken wanneer u wel een antwoord zult krijgen. Het spreekuur is niet bedoeld om kleine onderhoudsklachten te melden, zoals scheve stoeptegels of niet brandende lantaarnpalen. Voor dergelijk klachten kunt u gebruik maken van het gemeentelijke Meldpunt Openbare Ruimte (tel: 0297- 291616).

Het inloopspreekuur vindt plaats op 23 februari van 18.30 tot 20.00 uur in het Servicepunt, Futenlaan 52 te Vinkeveen. Een afspraak maken is niet nodig.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wijkteam Vinkeveen houdt inloopspreekuur

Heeft u vragen over bijvoorbeeld (verkeers)veiligheid, groen- en speelvoorzieningen of wilt u iets anders bespreken met betrekking tot het wonen en leven in Vinkeveen? Kom dan naar het maandelijkse inloopspreekuur van wijkteam Vinkeveen. Dit wijkteam bestaat uit wijkagent Raoul Vrijhoef, woonconsulent Fianca Euverman (GroenWest), opbouwwerker Henk Rikveld (Stichting De Baat) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: