02 - Senior  sportief actief 2e week

Na de Citotoets winterpret op de Vuurvogel


Geplaatst op: 13 februari 2012

Vorige week maandag, het was acht uur 's morgens en de schooldeuren gingen open. Leerlingen stroomden binnen en in groep acht was het extra druk. Veel ouders uit groep acht brachten hun kinderen naar school want het was toch wel een beetje spannende dag: de eindcito van groep acht startte die dag. Vier dagen lang werd er hard gewerkt, op de gangen was het stil en in de pauzes was het extra leuk in de sneeuw op het schoolplein!

Donderdagmiddag was het een speciale middag. Dankzij Koning Winter en de hele bovenbouw van de Vuurvogel werden de groep acht leerlingen letterlijk in het zonnetje gezet, maar dan op het ijs! De bovenbouw groepen trokken de schaatsen aan en massaal werd er geschaatst op het ijs bij de rotonde van de A. Van Schendellaan en de H. Heijermanslaan. Het maakte niet uit uit welk land je kwam: bijna iedereen schaatste! De enkeling die niet van schaatsen hield, vermaakte zich met de slee, de bal of de sneeuwschuiver. Juffen, meester en kinderen: volop pret met elkaar. Je zou bijna zeggen "het lijkt de Elfstedentocht wel!" De ondergbouw-leerlingen waren solidair en maakten het extra gezellig met elkaar op het plein. Saamhorigheid ten top. Op deze manier werd de cito van groep acht en de koudeperiode op een ontzettend gezellige manier samen afgesloten!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Na de Citotoets winterpret op de Vuurvogel

Vorige week maandag, het was acht uur 's morgens en de schooldeuren gingen open. Leerlingen stroomden binnen en in groep acht was het extra druk. Veel ouders uit groep acht brachten hun kinderen naar school want het was toch wel een beetje spannende dag: de eindcito van groep acht startte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: