001 - De Baat
Motorrijder belandt in het water en overlijdt in Loenen aan de Vecht

Motorrijder belandt in het water en overlijdt in Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 22 juni 2017

In Loenen is vanmorgen een motorrijder verongelukt. Het slachtoffer reed over de Rijksstraatweg (N402) en belandde door nog onbekende oorzaak in het water.

De hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeluk. Omstanders haalden het slachtoffer uit het water en startten de reanimatie. Er landde onder meer een helikopter met een trauma-arts. De reanimatie mocht niet meer baten. Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen.

Volgens omstanders zou de motorrijder in een bocht een bus rechts hebben ingehaald. Daarbij raakte hij zijn voorganger en raakte de macht over het stuur, maar de woordvoerder kan dit niet bevestigen en zegt dat de toedracht van het onderzoek nog wordt onderzocht.

De N402 is voor politieonderzoek in beide richtingen dicht tussen Nieuwersluis en de N403. Ook de brandweerduikers helpen bij dit onderzoek. Zij zoeken een GoPro die de motorrijder mogelijk op zijn helm had.

Op 1 mei 2017 gebeurde er ook een ernstig ongeluk op dezelfde plek.

Laatst bewerkt op: 22 juni 2017 10:05

Bron: RTV Utrecht / 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Motorrijder belandt in het water en overlijdt in Loenen aan de Vecht

In Loenen is vanmorgen een motorrijder verongelukt. Het slachtoffer reed over de Rijksstraatweg (N402) en belandde door nog onbekende oorzaak in het water. De hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeluk. Omstanders haalden het slachtoffer uit het water en startten de reanimatie. Er landde onder meer een helikopter met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...