001 - Homan Zonnepanelen
Toekomstige woningbouw op Wapo-terrein

Toekomstige woningbouw op Wapo-terrein


Geplaatst op: 22 juni 2017

Het college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan een initiatief voor woningbouw op het Wapo-terrein. De gemeente wil graag meewerken aan dit initiatief en samen met de initiatiefnemers en omwonenden onderzoeken wat een goede woningbouwinvulling is. 

Het gebied

Op het bedrijventerrein op de hoek van de Koningin Máximalaan en de Noordammerweg zijn diverse bedrijven gevestigd van verschillende eigenaren en huurders. De gemeenteraad heeft in de structuurvisie (2011) vastgesteld dat het bedrijventerrein een woongebied moet worden als de kans zich voordoet.

Onlangs heeft een initiatiefnemer voor woningbouw een deel van het terrein en gebouwen aangekocht, het zogeheten Wapo-terrein, en de gemeente verzocht aan woningbouwontwikkeling mee te werken.

Participatie

Na de zomer ontvangen buurtbewoners een uitnodiging voor een eerste bijeenkomst waarin de gemeente en initiatiefnemers graag met hen in gesprek gaan over de invulling van het gebied. De De gemeente geeft dan ook aan wat de uitgangspunten zijn waarbinnen de plannen ontwikkeld kunnen worden.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toekomstige woningbouw op Wapo-terrein

Het college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan een initiatief voor woningbouw op het Wapo-terrein. De gemeente wil graag meewerken aan dit initiatief en samen met de initiatiefnemers en omwonenden onderzoeken wat een goede woningbouwinvulling is.  Het gebied Op het bedrijventerrein op de hoek van de Koningin Máximalaan en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: