001 - Escaperoom aglemeen
Wandelen bij de Veenlopers!

Wandelen bij de Veenlopers!


Geplaatst op: 24 juni 2017

Atletiek vereniging de Veenlopers gaat een wandelafdeling opzetten en organiseert voor de 1e maal een introductie clinic ”Sportief Wandelen”. Op donderdagavond  22 augustus zal de eerste serie van 4 trainingen starten. Deze clinic is tevens het startsein voor de wandelafdeling bij de Veenlopers.

Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren, pezen en gewrichten

Sportief wandelen in ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn. Tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Wandelaars kunnen na de introductie clinic ook lid worden van onze vereniging de Veenlopers, een lidmaatschap kost  € 55,-- per jaar, plus een eenmalige bedrag van € 7,50 aan de bond. De wandelaars worden dan ook gelinkt aan de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond (KNWB). Als u meer informatie wenst gaat naar onze  website  www.veenlopers.nl

Elke donderdagavond zal deze wandelgroep van start gaan en de tijden zijn van 19:30- 20:45 uur. Deze trainingen zullen onder leiding van de gecertificeerde trainer Carla van Nieuwkerk plaats vinden.  

De eerste trainingen:

Op donderdagavond  22 augustus  19:30-20:45 uur, startlocatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) te Mijdrecht.  De kosten bedragen  € 16,00  per deelnemer voor de clinic.

Enthousiast?  

Aanmelden kan via de Veenlopers website  www.veenlopers.nl , kijk onder Clinic Sportief Wandelen  en vul het formulier in.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wandelen bij de Veenlopers!

Atletiek vereniging de Veenlopers gaat een wandelafdeling opzetten en organiseert voor de 1e maal een introductie clinic ”Sportief Wandelen”. Op donderdagavond  22 augustus zal de eerste serie van 4 trainingen starten. Deze clinic is tevens het startsein voor de wandelafdeling bij de Veenlopers. Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: