001 - Escaperoom aglemeen
Trainen voor De Ronde Venen Marathon  op  19 november 2017

Trainen voor De Ronde Venen Marathon op 19 november 2017


Geplaatst op: 24 juni 2017

Vanaf dinsdag 22 augustus 2017 start er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 13 trainingen in voorbereiding op de 1e Ronde Venen Marathon specifiek voor de  gevorderde hardlopers. Deze marathon wordt voor de eerste maal georganiseerd en het voert langs de mooiste gebieden van de gemeente de Ronde Venen, zoals door natuurgebied Botshol en alle 8 kernen van de gemeente de Ronde Venen. Tevens kan worden deelgenomen aan een duo marathon die dus gelopen wordt door twee atleten.

De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op dinsdag avond voorbereid op de halve en de hele marathon. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding. Door deze clinic van 13 weken te volgen, word je voorbereid voor het einddoel de Ronde Venen Marathon op 19 november.

De eerste trainingen:

Op dinsdagavond  22 augustus 19:30-21:00 uur, start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) te Mijdrecht.

De kosten bedragen 49,50 euro per deelnemer, dit is inclusief gratis meetrainen bij de Veenlopers  tot 1 januari 2018. Bij het pakket horen 13 begeleide trainingen op dinsdag avond en een uitgebreide  trainingsprogramma.

Enthousiast?

Aanmelden kan via de Veenlopers website  www.veenlopers.nl , kijk onder Ronde Venen Marathon  en vul het formulier in.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Trainen voor De Ronde Venen Marathon op 19 november 2017

Vanaf dinsdag 22 augustus 2017 start er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 13 trainingen in voorbereiding op de 1e Ronde Venen Marathon specifiek voor de  gevorderde hardlopers. Deze marathon wordt voor de eerste maal georganiseerd en het voert langs de mooiste gebieden van de gemeente de Ronde Venen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: