01 - Nooit Gedacht
Start to Run voor de 27e Zilveren Turfloop op 5 november 2017

Start to Run voor de 27e Zilveren Turfloop op 5 november 2017


Geplaatst op: 24 juni 2017

Vanaf donderdag 31 augustus 2017 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 10 trainingen in voorbereiding op de 27e Zilveren Turfloop voor zowel de beginnende hardlopers en de gevorderde hardlopers.

Voor de beginnende (starter) hardlopers hebben de trainingen het karakter van een Start-to-Run waarbij van weinig ervaring in 10 weken  wordt toegewerkt naar 5 km hardlopen. De nadruk ligt hierbij op een verantwoorde opbouw, intensiteit  en gezelligheid. Iets ervaring met hardlopen of wandelen is gewenst.

De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op donderdagavond voorbereid op de 10 of de 16,1 km van de Zilveren Turfloop. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en -snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding. Door deze clinic van 10 weken te volgen, word je voorbereid voor het einddoel de Zilveren Turfloop op 5 november - een geweldig evenement voor jong en oud. 

De eerste trainingen:

Voor de starters en gevorderden: donderdagavond  31 augustus 19:30-20:45 uur, start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) te Mijdrecht.

De kosten bedragen 42,50 euro per deelnemer, dit is inclusief een startbewijs voor de Zilveren Turfloop en gratis meetrainen na de Zilveren Turfloop met de Veenlopers tot 1 januari 2018. Bij het pakket horen 10 begeleide trainingen op donderdagavond en een uitgebreide  trainingsprogramma.

Enthousiast?

Aanmelden kan via de Veenlopers website. www.veenlopers.nl , kijk onder Zilveren Turfloop en vul het formulier in.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start to Run voor de 27e Zilveren Turfloop op 5 november 2017

Vanaf donderdag 31 augustus 2017 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 10 trainingen in voorbereiding op de 27e Zilveren Turfloop voor zowel de beginnende hardlopers en de gevorderde hardlopers. Voor de beginnende (starter) hardlopers hebben de trainingen het karakter van een Start-to-Run waarbij van weinig ervaring in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: