02 - Senior  sportief actief 2e week

Meertje on Ice ijsbaan weer gesloten


Geplaatst op: 13 februari 2012

Na de meest bewogen week in de club geschiedenis van ijsclub VIOS moeten we door de natuur gedwongen de ijsbaan weer sluiten.
Een groter eerbetoon konden we aan ons afgelopen week ontvallen bestuurslid Frans niet geven met deze mooie schaatsweek.
Woensdag ging de ijsbaan open met als eerste evenement een mini toertocht. We konden ons verheugen op circa 100 deelnemende kinderen die vele rondes van 800 meter hebben geschaatst.
Donderdag was het laatste moment om voor het eerst sinds veertien jaar weer de Vinkeveense plassentocht in het leven te roepen. Alles stond klaar om deze te realiseren, maar helaas was de dikte van het ijs dusdanig dat dit helaas niet kon doorgaan en moesten we uitwijken naar het Meertje toertocht van 8 km achter in de polder voor zaterdag en zondag. Rond de tweehonderd schaatsers deden we daar een groot plezier mee.
Vrijdagavond was waarschijnlijk wel het grootse spektakel. Veel meer dan honderd kinderen met hun ouders kwamen naar onze fakkeltocht en is daarmee nog het gesprek in Vinkeveen.
Zaterdagavond was het de beurt voor een ouderwetse prikslee wedstrijd. Bij de jongeren was Sarah Lynn de winnaar en bij de volwassenen Claudia.
Helaas is het ijsplezier voorbij en kijken wij als ijsclub VIOS uit naar de volgende ijsperiode.
Kijk voor de foto's van afgelopen week op www.ijsclubvios.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meertje on Ice ijsbaan weer gesloten

Na de meest bewogen week in de club geschiedenis van ijsclub VIOS moeten we door de natuur gedwongen de ijsbaan weer sluiten.Een groter eerbetoon konden we aan ons afgelopen week ontvallen bestuurslid Frans niet geven met deze mooie schaatsweek.Woensdag ging de ijsbaan open met als eerste evenement een mini toertocht. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: