001 - Escaperoom aglemeen
Prijzen festijn voor GVM’79

Prijzen festijn voor GVM’79


Geplaatst op: 26 juni 2017

Zaterdag 24 juni was de laatste wedstrijd voor selectie turnen. Maar liefst 24 turnsters van GVM hadden finale op verschillende toestellen. GVM had de eer om deze leuke wedstrijd te organiseren samen met GV Abcoude. Met vele vrijwilligers waren wij al vroeg op de been. Om acht uur werd onze vlag opgehangen waarnaar we al snel begonnen met de eerste wedstrijd. Blij waren wij met de assistenten en de hulp van onze grote meiden. In enkele wedstrijd rondes waren wij namelijk op maar liefst vijf plekken tegelijk aan de beurt!

Onze pre instap D3 meisjes Bo en Charlize waren de jongste van de dag. Zij waren de sterren van de sprong. Bo werd 3e en Charlize pakte de gouden medaille! Bij de instap D2 werd Maud op een haar vierde. Estelle mocht haar kunsten vertonen op balk waar ze haar ophurken liet zien.  Jaël (D1) werd met haar strakke oefening op balk tweede. Isa is een pupil 1 die uitkomt in het D2 niveau. Zij werd kampioen op vloer.  Ook pupil maar dan op D1 niveau waren Luna en Chalisa. Zij waren beiden super op sprong. Luna werd vierde en Chalisa tweede.  Hatice, Floun en Elisa hadden wedstrijd op pupil 2 D2 niveau. Elisa maakte een prachtige sprong, Hatice turnde strak op balk maar vergat haar handstand. Floun straalde op vloer met een vloeiende oefening. Rosalien scoorde de tweede plaats op vloer met haar D1 oefening op muziek.

 Jeugd 1 D2 Tess turnde prachtig op brug en  greep net de derde medaille mis op 0,050 punten.  Marit turnde in haar D1 vloer oefening voor het eerst een flikflak! Jessica, Grace, Danique, Tara en Karlijn zijn jeugd 2 en komen uit op het G niveau. Jessica pakte de derde plaats op brug en Karlijn de tweede.  Een prachtige zilveren medaille op sprong was voor Tara. Ook op vloer straalde Tara en werd ze derde. Grace had pech op balk net vierde. Danique mocht uitkomen op vloer en turnde een prachtige oefening. Een niveau hoger deed Lynn (F) en zij behaalde de 1e plaats op sprong!

 Lisa, Junior G, pakte haar bronzen medaille op balk en werd kampioen op vloer met een mooie gouden medaille. Merel ook junior G maakte een mooie vloer oefening zonder fouten! De score van de meisjes Junior G zat heel dicht bij elkaar en ging om tienden. Iris maakte een prachtige brug oefening met hoge opzwaaien maar had pech en miste op 0,150 het podium.   Nellianne (junior H) was uiteindelijk de ster van GVM en kreeg maar liefst 3 medailles! Goud op vloer, zilver op balk en brons op brug.

Een lange warme maar prachtige laatste wedstrijd dag!  Zonder al onze vrijwilligers had het niet gelukt, onwijs bedankt! GVM traint nog twee weken en heeft nog een gezellig kamp  in het vooruitzicht.  Op naar het kamp! Wil jij ook graag op turnen? Doe dan gratis twee proeflessen! www.gvm79.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijzen festijn voor GVM’79

Zaterdag 24 juni was de laatste wedstrijd voor selectie turnen. Maar liefst 24 turnsters van GVM hadden finale op verschillende toestellen. GVM had de eer om deze leuke wedstrijd te organiseren samen met GV Abcoude. Met vele vrijwilligers waren wij al vroeg op de been. Om acht uur werd onze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: