001 - Homan Zonnepanelen
Vinkeveense jaarmarkt dit jaar op 12 juli

Vinkeveense jaarmarkt dit jaar op 12 juli


Geplaatst op: 26 juni 2017

Dit jaar, inmiddels voor de 39e keer zal de Vinkeveense Jaarmarkt worden georganiseerd door de stichting Vinkeveen Promotion. Deze markt is op woensdag 12 juli. En vanaf 10 uur die ochtend, staan de ruim 120 standhouders opgesteld. Ook in 2017 is deze markt weer in de Heul vanaf de IJsbeer, de Herenweg tot aan de Kerklaan, en de Heulweg tot de brug van Kerkelanden. Omdat de organisatie zo veel mogelijk aan branchebescherming probeert te doen, zult u nooit meer dan twee dezelfde soort kramen bij elkaar aantreffen en is de jaarmarkt daardoor zeer ruim gemêleerd

VUILCONTAINERS

De groene vuilcontainer kan op woensdag 12 juli worden neergezet op Demmerik (over de brug), op de hoek bij de brug van Kerkelanden en op de hoek Kerklaan/Herenweg.

VERKEER EN PARKEREN

Daarnaast wijst de organisatie er op dat tijdens de Jaarmarkt, de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) zal zijn afgesloten voor IEDER gemotoriseerd verkeer en parkeren op 12 juli in dit gebied vanaf 05.00 uur verboden is. (Tevens is er op deze woensdag een wegsleepregeling van kracht) Alléén bestemmingsverkeer zal op zeer bescheiden schaal, via de 'ingang' Heulweg, mogelijk zijn. Careyn Maria-Oord is via de ingang op de Kerklaan bereikbaar.

Al jaren blijkt dat de jaarmarkt één van de grote publiekstrekkers, in deze tijd van het jaar, in Vinkeveen is. De jaarmarkt op woensdag 12 juli duurt tot 9 uur in de avond en voor meer informatie, mailt u met jack@vinkeveen.nu of belt u 06 51687118.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveense jaarmarkt dit jaar op 12 juli

Dit jaar, inmiddels voor de 39e keer zal de Vinkeveense Jaarmarkt worden georganiseerd door de stichting Vinkeveen Promotion. Deze markt is op woensdag 12 juli. En vanaf 10 uur die ochtend, staan de ruim 120 standhouders opgesteld. Ook in 2017 is deze markt weer in de Heul vanaf de IJsbeer, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: